Silivri Facebook
banner88

CHP Milletvekili Didem Engin Basın Açıklaması Gönderdi...

Değerli basın mensubu,

15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yapmış olduğum açıklama ekte bilgilerinize sunulmuştur.

 

Sevgi ve saygılarımla

 

Didem ENGİN

CHP İstanbul Milletvekili

 

 

DİDEM ENGİN: CUMHURİYETİMİZİ, LAİKLİĞİ VE HUKUK DEVLETİNİ PARLAMENTER DEMOKRASİ İÇİNDE SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ!

 

15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleştirilen ve kamuoyunun tüm kesimlerince büyük tepkiyle karşılanan darbe girişimiyle ilgili bir açıklama yapan CHP İstanbul milletvekili Didem ENGİN  “Cumhuriyetimizi, laikliği ve hukuk devletini parlamenter demokrasi içinde sonuna kadar korumaya devam edeceğiz” dedi.

 

15 Temmuz akşamı ülkemizde yapılan darbe girişimini ve TBMM’nin bombalanmasını şiddetle kınadığını belirten Didem ENGİN şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diledi.

 

Gerek darbe girişimini yapanlar ve gerekse bu darbe girişiminden habersiz olan Mehmetçiğimizin linç edilmesine neden olanların hesap vermesi gerektiğini vurgulayan Didem ENGİN Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bombalanmasına da sert tepki gösterdi.

 

Parlamenter demokrasiye vurgu!

 

Didem ENGİN parlamenter demokrasiye vurgu yaptığı açıklamasını  “Meclis’i bombalayarak parlamenter sistemi hedef alan darbeciler ve bu darbeye destek olanlar bilsinler ki, cumhuriyetimizi, laikliği ve hukuk devletini parlamenter demokrasi içinde sonuna kadar korumaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.​

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol