Silivri Facebook
banner88

Göçengil: Bu Bayram Kardeşliğimizin ve barışın pekişmesine vesile olsun...

 Göçengil: Bu Bayram Kardeşliğimizin ve barışın pekişmesine vesile olsun

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Terör olaylarının ülkemizde yarattığı üzüntü ve devamında gelen birbirine kutuplaştırılmak istenen toplumumuzda bu bayramın birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Savaş çığlıklarının atıldığı, toplumun kutuplaştırılmaya çalışıldığı şu günlerde, Kurban Bayramı’nın kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olmasını dileyen Göçengil, “Bayramlar kardeşliktir, kucaklaşmadır, barış içinde yaşamaktır” dedi.

GÖÇENGİL’İN KUTLAMA MESAJI

“Öncelikle, arifesinde bulunduğumuz Kurban Bayramı’nın, halkımızın birliğinin, kardeşliğinin, bütünlüğünün sağlanması ve korunmasına, savaş çığırtkanlığı yapılan şu günlerde barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Unutmayalım ki, bayramlar hayatımızdaki çok önemli günlerdir. Bayramlar, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar birliktir, kardeşliktir, kucaklaşmadır, saygıdır, sevgidir…

Böyle günlerde acılarımızı paylaştığımız gibi toplum olarak mutluluğumuzu da coşku içerisinde paylaşmalıyız. Bizleri ayrıştırmak isteyenlere karşı, birlik ve beraberliğimizi korumalı, barış ve huzur içinde yaşama arzumuzu doruk noktasına taşımalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin ve Türk Milleti’nin Kurban Bayramı’nı kutlar, barışa ve huzura vesile olmasını dilerim.”

Anahtar Kelimeler:
CHP Suna Göçengil Silivri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol