Silivri Facebook
banner88

Hüseyin Turan: "Belediye Başkanı Yanına Tavşan Alsın"

Hüseyin Turan: "Belediye başkanı yanına tavşan alsın"

Dün yapılan Silivri Belediye Meclisi'nde Özcan Işıklar'ın "arsaları ben satmasam Hüseyin Turan satacaktı" sözlerine önceki Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan'dan cevap geldi...

 

KAMUOYUNA DUYURU.

 

Bizim Bel Başkan'ımız (Silivri) bu paranoyadan kurtulmalı. Gelecek ile ilgili niyet okumayı bırakmalı. Eğer niyet okumaya devam edecekse yanına bir tavşan alsın ve niyet kağıtlarından çektirsin! . 
Bu arazilerin satışını engelleyen benim. Belde belediyelerine satış izni vermedim. Belde belediye başkanları bana seçimden sonra - bize izin vermedin ama bak Özcan bey ilk Meclis'te sattı dediler. 
Belediyeler arsa arazi satabilir, ancak satış amacında olmalı, 2009 da ilk Meclis'te Özcan bey ne için satış yaptı??? Borçlar için. Peki borç ne kadardı? İlçe ve beldeler dahil toplam 38.000.000Tl (38 trilyon - kendi açıkladı) . Ak parti Hükümetimizin Yeniden yapılandırması ile 20 trilyona düştü. 7 belde belediyesi ile birlikte . 
2009 dan sonra satışların iptalindaki gerekçeler amacı dışında harcama ve amacı dışındaki parsel ve tarlaları satmak . 
Konu bu iken , ben satmasam Turan satacaktı demek Tavşanın ağzındaki niyeti okumaktır. 8 senedir satılanlarla borç ödemesi yapılıp bitirilmesi gerekirdi. Peki şu an borç ne kadar ?? 100-150 triliyon borç. Arazi satış paraları nereye gitti?!!!
Belediye Başkan'ımıza Ak partimiz içinde Fetöcu tröller yanlış bilgi vererek hedef saptırtma yapabilirler. Ancak her ikisi de aynı yolun yolcusu olduklarını unutmasınlar. Son demleri , son ayak oyun ve oynamaları. 
Bu konular ilgili geniş bir basın toplantısı yapmayı düşünüyorum , yalan ve yanlış beyanlar olursa. 
Selam ve saygılarımı sunuyorum . 
Hüseyin TURAN(2004-2009 Silivri Bel Başkan'ı)

    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol