Silivri Facebook
banner88

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın İstifa İstedi...

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın İstifa İstedi...

Ülkemiz genelinde 3-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen MEB yönetici atama mülakatları neticesinde ilçemiz ile alakalı Yerel ve ulusal basında çıkan torpil iddiaları bizim derinden üzmüştür.
     

MHP ilçe teşkilatı olarak uzun süreden beri peşinde olduğumuz ve  gündeme taşıdığımız terör örgütü sempatizanı yöneticileri vakası daha bitmeden ve bu konuyla ilgili bir çalışma yapılmadan birde üstüne torpil iddialarının ortaya çıkması ve bünün noter tasdiki ile daha mülakat süreci başlamadan belgelenmesi yerel ve ulusal basında bunun güzel ilçemiz adına eğitiminin başarılarla değil de bu kötü hadise ve lekelerle anılması bizi aşırı derecede üzmüştür.        Bundan daha vahim olanı ise gerçekleşen bu olaylara rağmen MEB tarafından bu konularda bir açıklama bir adım atılmaması üstüne olayların gördümüğüz ve edindiğimiz izlenim doğrultusunda örtbas edilmeye çalışılması kurum yöneticilerinin güzel ülkemizin geleceği olan çocuklarımızdan ve gençlerden önce kendi koltuklarının altlarından kaymaması için çabaladıkları açık şekilde ortadadır . 
 

İşin daha üzücü kısmı fetö belasıyla uğraştığımız bu süreçte devlet kurumlarımızın yönetimin sadece bir sendikaya emanet edilmesi ve bu sendikanın ve yöneticilerinin verdiği karar ve tercihlere neredeyse harfiyen uyulmasıdır. 
 

Milli benlikten uzak terör örgütü sempatizanı yöneticilerinin ve torpille hile ile bir makama gelmiş yöneticilerin hayatlarımızın en değerli varlığı olan çocuklarımıza ve gençlerimize ne öğreteceği hangi duygu ve kavramaları aşılacağını artık sizin takdirlerinize bırakıyoruz. 
   

Bu torpil iddiası skandalı artık adını ne koyarsanız koyun ilçemizdeki MEB açısından bardağı Taşıran son damla olmuştur. Yetkililerin acilen gerekli adımları atıp gereği yapması gerekmektedir. Yoksa bir ülkenin geleceği herşeyi olan çocuklarımız gençlerimiz bu bireylere teslim edileceklerdir. Unutmayalım ki geleceğimizi şekilde makamlara oturmuş ve bu düşünceye sahip bireylere teslim edersek bizide böyle bir gelecek beklemektedir. 

Bu doğtultuda gerekli kişilerin ( yönetici ve sendika temsilcileri ) görevden alınması ve bu olaylara ses çıkarmayan Silivri Milli eğitim müdürün istifası kamuoyunu rahatlatacak ve ilçemiz için hayırlı olacaktır . Bu kişilerin arkasında duran siyasi güce sesleniyorum bu yapılanları Silivri halkımız kesinlikle unutmaz evlatlarımızı emanet ettiğimiz bu sözde eğitimci kişilerin  bu makamları hala işgal ettirmenin Sorumluluğu ve Vebali bu olaylara ses çıkarmayıp karşı gelmeyen herkesin üzerindedir.  
Saygılarımla
MHP Silivri İlçe Başkanı 
Zafer Yalçın

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol