Silivri Facebook
banner88

Nurettin Nebati "Kaybeden AK Parti Değil Türkiye Olur"

  

25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili 26. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Nebati Silivri’ye gelerek esnaf ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi AK Parti İlçe Binasında kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Bu seçim ak partiyi ilgilendiren bir seçim değil

Türkiye’yi ilgilendiren bir seçimdir

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, Silivri AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırladığı program kapsamında ki program ile Silivri ilçe merkezinde esnaf ziyareti, Çanta ve Değirmenköy de fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

1 Kasım da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilli seçimleri için, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafın hazırlanan program kapsamında yapılan seçim çalışmasına; AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri SKM Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İstanbul İl başkan yardımcısı Fatih Tuna, SKM üst kurul üyeleri Yetgin Çavdar, Adil Sirkeci, İlçe yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili 26. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Nebati ziyaretlerde 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerde AK Parti tek başına iktidar olamazsa; kaybeden AK Parti Değil Türkiye olur, 13 yıldır AK Parti iktidarlarının kazanımları olur dedi.

Sağlıkta ki sınıf farkı bizim dönemizde ortadan kalktı

Çanta ve Değirmenköy de fabrika ziyaretlerinde işlete sahipleri ve işçilerle bir araya gelen Nebati; arkadaşlar 13 sene önce sabahın erken saatlerinde yollara düşer hastanelerde muayene ola bilme için kuyruklara girerdik. Herkesin farklı bir hastanesi vardı. Ssk’liler Devlet hastanesine gidemezdi. Gitseler de hastane kapılarından geri çevrilirdi. Şimdi ise her isteyen randevu alarak isteği zaman istediği hastaneye gidebiliyor. İstersek cüzi bir fark ödeyerek özel hastaneye gide biliyoruz. Eskiden özel hastaneler zenginlere hizmet verirken bugün herkes istediği hastanede muayene olabiliyor.

Nurettin Nebati; Arkadaşlar 7 Haziran seçimleri sonrasında AK Parti Tekbaşına iktidar olamayınca piyasaları karıştırmak isteyenler oldu. Allaha şukur başarılı olmadılar. İş verenlerle de konuşuyoruz onlarda belirsiz bir bekleyiş içindeler. Eğer tek başına bir iktidar çıkmaz ise 1 Kasım seçimlerinde hepimizin işsiz kalma ihtimamlımız doğa bilir. AK Parti 1 Kasım Seçimlerinde Tek başına İktidar olamaz ise kaybeden AK Parti değil, Türkiye olur. Üretici olur. Biz Emekçiler oluruz. Geçmiş dönemlerde başka partilere oy vermiş olabılırsınız, 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerde sizlerde destek istiyoruz diye konuştu.

Konuşmasının ardından Nurettin Nebati ve beraberindekiler Fabrika Çalışanları ile hatıra fotoğraf çekilerek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Terörün beli kırıldı

AK Parti ilçe başkanlığı konferans salonunda Kanaat önderleri ile bir araya gelen Nurettin Nebati; 7 Haziran seçimlerinden sonra tek taraflı olarak barış sürecini bitiren PKK’nin beli kırılmıştır. Bizler kan akmadan barışı ve huzuru sağlamak için başlattığımız barış sürecini kendileri Suruç’ta katliam yaparak 32 vatandaşımızı katlettiler. Ardından yataklarında iki askerimizi şehit ettiler. Bizde bunlara seyirci kalacak değildik. Gerekli cevap verilmiştir ve verilmeye de devam etmektedir. Kandille Türkiye arasında ki Bağlantıları kesildi. Kandil yerle bir edildi. Şehir yapılanmaları ve kırsalda ki terör unsurları temizleniyor. Allah’ın izni ile terör belasını bitireceğiz.  PKK en çok Kürtlere zarar veriyor. Bugün doğu ve güney doğuya turist gitmiyor. Oteller boş durumda birçoğu kapısına kılıt vurdu dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
Nurettin Nebati AK Parti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol