Silivri Facebook
banner88

Orhan Koç;"Silivri'ye Borcumuz Var, Projelerimiz Var!"

AK GENÇLİK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu gençlik istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kadın Kolları başkanı Ülkenur Buke ve Gençlik Kollarının kademelerinde görev yapan Yürütme Kurulu Üyeleri, Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon üyeleri ile Köy Teşkilatları katıldı.

 Açılış konuşmasında gençleri bir arada tutmanın zorluğundan da bahseden ve AK Parti'nin bu noktada sadece AK Parti üyelerinin değil ilçemizdeki bütün gençlerin sorunlarıyla ilgilendiğini belirten Orhan Koç; 704bin metrekarelik ilçemizde birbirine selam vermeyen hiçbir genç kalmayana kadar mücaleye devam edeceklerini belirtti ayrıca Silivri’ye borcumuz olduğunu belirterek İlçemizle ilgili projeleri olduğunu ve bu noktada bugün seçim olsa sokak sokak, köy köy çalışma potansiyeline hazır olduklarını belirtti.

Rıfat Kutlu ve Ülkenur Büke'nin konuşmalarından sonra Gençlerin soruları cevaplandırılarak öneri ve görüşleri alındı. AK Partinin İlçemizde ve Ülkemizde gençliğe odaklı yapmış olduğu hizmetlerin anlatıldığı slayt gösterisi sunularak ilçede yapılan hizmetler, AK Partin’in gençlere teşvik amaçlı yaptığı destekler anlatıldı. İlçe Yürütme Kurulu üyelerinin programa katılan gençlere hitabının ardından yoğun katılımından dolayı gençlere teşekkür edilerek program sonlandırıldı.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol