Silivri Facebook
banner88

Sarıyer Gazetesi şok bir iddiayı gündeme taşıdı…

Sarıyer Gazetesi Şok Bir İddiayı Gündeme Taşıdı…

CHP’li Murat Demirkol’dan bomba iddia: “CHP’li bir belediye başkanı boğazda yeğeninin üzerine 13 milyon dolara yalı satın aldı”

SARİYERGAZETESİ.COM- HABER MERKEZİ

CHP’nin önemli isimlerinden eski milletvekili adayı Murat Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündemi sarstı. CHP’de gerek genel başkan Kılıçdaroğlu gerekse parti üst yönetimine olan yakınlığıyla tanınan Demirkol, CHP’li bir belediye başkanının İstanbul Boğazı’nda yeğeni üzerine tam 13 milyon dolara yalı satın aldığını savundu. Belediye başkanının kim olduğunu açıklamayan Demirkol, rüşvet parasıyla alındığı iddia edilen yalının, Tarabya – Yeniköy arasında kaldığını yazdı. Söz konusu belediye başkanının kim olduğu ise merak konusu oldu. Yapılan yorumlardan bu kişinin iddiaya göre Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar olduğu ileri sürülüyor.

KİM BU CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI?

Murat Demirkol sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Şimdi bir belediye başkanı kız kardeşinin bankada memur olarak çalışan kızının adına 13 milyon dolara Yeniköy Tarabya arasında yalı almış. Nerden buldun bay başkan? ipliğini pazara çıkaracağım. Bekle gör seni ÖZCAN’ım olsan o koltukta oturtmayacağım…”

KAYNAK: Sarıyer Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol