Silivri Facebook
banner88

Silivri'den Rüzgar Gibi Geçti...

İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL SİLİVRİ’DEYDİ

İBB tarafından düzenlenen, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, geleneksel iftar programları kapsamında Alibey Mahallesinde 3000 kişilik gönül sofrası kuruldu. “Gönlümüz bir Soframız bir” sloganı ile gerçekleştirilen Alibey Mahalle iftarına İBB Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’da katıldı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat mensupları ile Alibey Mahallesinde kurulan iftar sofralarını dolduran vatandaşları tek tek ziyaret ederek selamlayan İBB Başkanı Mevlüt Uysal vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DERNEKLER VE HIZIR ILKIN KÖPRÜSÜNE ZİYARET

Alibey İftarında vatandaşlar ile birlikte oturup iftarını açan İBB Başkanı Mevlüt Uysal iftar programında yaptı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek Silivri’ye yapılan yatırımlar hakkında da kısa bilgilendirme yaptı. İftar programının ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat mensupları ile birlikte SKM programı kapsamında SAMDER, Gümüşhane Kelkitliler Derneği, Bayburt Konursu Derneği, Fenerköylüler Derneği ve Tokatlılar Derneğini ziyaret ederek, dernek mensupları ile sohbet etti. Dernek ziyaretlerinin ardından İBB tarafından Boğluca Dere Islah çalışmaları kapsamında  genişletilerek yenilenen Hızır Ilkın köprüsünü de ziyaret eden Başkan Uysal buradan Silivri sahilde kurulan AK Noktaya geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Nokta programının ardından gece geç saatlerde ziyaret sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol