Silivri Facebook
banner88

Vatan Partisi Silivri İlçe Kurultayı Sonuçları...

 VATAN PARTİSİ Silivri İlçe Örgütü'nün 20 Mart 2016 tarihinde yapılan 2. Olağan Kurultayı Yaşar Kemal Sergi Salonu'da, İstanbul 3. Bölge sorumlusu sayın Hıdır Hokka ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Vatan Partisi Silivri ilçe kurultayı, Şehitlere saygı duruşunu takiben İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kurultayda konuşma yapan Hıdır Hokka: “Silivri Cezaevi önlerinde “Kumpas”la tutuklanan yurtseverlerin serbest bırakılmasında en büyük mücadeleyi Vatan Partisi'nin verdiğini 'Silivri Duvarlarını' Vatan Partisi'nin yıktığı ve yaşananları örneklerle anlattı.” AİHM'de kazınılan Milli Dava ile önemli ve tarihi bir başarıya imza attıklarını" hatırlattı.

İlçe Kurultayında, faaliyet raporu ve mali rapor oylanarak kabul edildi. Yapılan seçim neticesi başkan ve yönetim kurulu şöyle oluştu;

Başkan: Latif Aydın

Yönetim Kurulu: Adem Doğan, Adem Kalkan, Cemile Eken, Engin Şencan, Hülya Şencan, İlker Dağlıoğlu, İsmail Hakkı Mercan, Mustafa Korucu, Selahattin Karacalar, Şeref Tuncay, Şeyda Dikmen, Tayfun Ergül.

İl Delegesi: Engin Şencan, Ertuğrul Akdoğan, İlker Dağlıoğlu, Latif Aydın, Mustafa Korucu, Şaduman Çağlar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol