Silivri Facebook
banner88

Avrupa Üçüncülüğü Silivri'den...

Avrupa 3.lüğü Silivriden

Antalya da düzenlenen Uluslararası Turkish Open Avrupa Şampiyonasında Silivri Erel Spor Kulübü Sporcularından Yıldızlar kategorisinde -49 kg Muhammed Alperen Küpelioğlu Avrupa 3.sü Oldu. Kulüp başkanı Kadir Saraç,Baş Antrenör Bilal Erel, Antrenör Ahmet Akpınar, Geleceğe faydalı bireyler yetiştirmek adına elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağız. Çocuklarımızın ellerinden tutup daha üst değerlere taşımaya devam edeceğiz. Maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederiz. 10-14 Şubat arasında 5 gün sürecek olan ve büyükler, gençler, yıldızlar ile poomse kategorilerinde düzenlenecek 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na yaklaşık 60 ülkeden 2000 dolayında sporcu katılım gerçekleştiriyor.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, sporseverlerin 02-14 Şubat tarihleri arasında tam anlamıyla taekwondoya doyacaklarını söyledi.

 Başkan Şahin, “Türkiye taekwondonun cazibe merkezi haline geldi. Son 3 yılda olduğu gibi bu sene de 2 bine yakın sporcuyu Antalya’da ağırlayacağız. Tüm yaş kategorilerinden sporcular burada mücadele edecek. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını burada izleyeceğiz. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları yolunda önemli puan mücadeleleri yapılacak ve ilk stratejilerin sonuçlarını göreceğiz. Organizasyona dünyanın dört bir yanından sporcular katılacak. Biz de başta Antalyalı sporseverler olmak üzere herkesi bu önemli organizasyona davet ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SilivriTaekwondoErelspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol