Silivri Facebook
banner88

Binlerce Çocuk Ne İçin Koşacak?

 TEMA Vakfı koşucuları Ağaç Kardeşliği’ne çağırdı

 

TEMA Vakfı, 15 Kasım'da düzenlenecek 37. Vodafone İstanbul Maratonu'na katılacak koşucuları ve onların destekçilerini doğa sevgisini içselleştiren nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmak için Ağaç Kardeşliği’ne davet etti. 

Hedef 4 bin çocuk, 8 bin fidan

Sivil toplum kuruluşlarına kaynak yaratma yöntemlerinden biri olan Adım Adım Oluşumu'nun düzenlediği yardımseverlik koşusunda TEMA Vakfı’nın bu yıl destek istediği projenin adı Ağaç Kardeşliği. TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi aracılığıyla çocuklara deneyimleyerek öğrenecekleri bir doğa eğitim programı sunuyor. Proje kapsamında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı iş birliği ile oluşturulacak “Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanları” ile de ağaçlandırma ve erozyonla mücadeleye katkı sağlanması hedefleniyor. Ağaç Kardeşliği’nin hedefi 4 bin çocuk ve 8 bin fidan.

Desteklemek için

Ağaç Kardeşliği hakkında ayrıntılı bilgi almak için; www.tema.org.tr adresinden ulaşacağınız web sitemizi veya www.adimadim.org adresinden ulaşacağınız Adım Adım Oluşumu'nun resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Adım Adım Yardımseverlik Koşusu’nda koşarak Ağaç Kardeşliği’ne destek olmak için yine www.adimadim.org adresinden “Adım Adım Üyeliği”ni seçerek kayıt olabilirsiniz. Maratonda Ağaç Kardeşliği için koşacak koşucuları desteklemek için ise, web sitemizin Bağış ve Destek bölümünde görebileceğiniz banka hesap numaralarına desteklediğiniz koşucu adına bağışlarınızı gönderebilirsiniz.

Silivri Tema Temsilcisi
Seher DERTOP

Anahtar Kelimeler:
Tema Seher Dertop

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol