Silivri Facebook
banner88

Özel Çocuklara Özel Destek...

 ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL DESTEK

Silivri Kaymakamı Faruk BEKARLAR Seymen Mahallesinde bulunan Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulundaki “Lezzete Engel Yok” Paneline katıldı.

Beraberindeki heyetle birlikte Özel Çocukların Gıda bölümünü ve aşçılık Mesleğini tanımaları amacıyla Aşçılık Milli takımından gelen usta şeflerin Paneline katılan Kaymakam BEKARLAR, yaptığı konuşmada, Özel eğitimin önemini vurgulayarak, özel çocuklara fırsat verildiğinde , yeteneklerinin keşf edildiğinde neler yapılacağının görüldüğünü belirtti. Bir öğrencinin başarısının aynı zamanda aile ve toplum huzuru ve mutluluğu açısından da önemini vurguladı.

Konuşmasının sonunda Okul Bağışçısı Abdullah BİLGİNGÜLLÜOĞLU na plaket taktım eden Kaymakam Faruk BEKARLAR panelin sonunda , okuldaki atölyeleri  gezip, okul ve eğitimi hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler ve velilerle yakından ilgilenip bilgi alan İlçe Kaymakamı, atölyelerdeki eksikliklerin giderildiğinde çok daha verimli ve başarılı ürünler ortaya konabileceğini bu anlamda gerekli her türlü desteğin sunulacağını söyledi.

Öğrencilerle okulun spor salonunda sanal Bovling oynadıktan sonra , öğrenciler ve velilerle birlikte okul yemekhanesinde Özel Çocuklarla birlikte yemek yiyen Kaymakam Faruk BEKARLAR ,Özel Çocukların en özel zamanlarında en özel misafirleriydi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol