Silivri Facebook
banner88

Sema Adan İsyanını Haykırıyor...

 Sema Adan İsyanını Haykırıyor...

Yahu,bırakın bu müzik eşliğinde çekilmiş videolarla “Şehitler ölmez” laflarını.

Siz gidin o gencecik şehit olmuş evlatların analarına, babalarına, karılarına, çocuklarına, kardeşlerine sorun bakalım…Ölürler mi? Ölmezler mi? O çok sevdikleri canlarını bir daha asla göremeyecekler, dokunamayacaklar, öpemeyecekler.

Bugün “Şehitler ölmez” diye bağıranlar ise iki gün sonra normal hayatlarına devam edecekler. Evet, ölmeyen şehitler var, tabi ki var. Ama bugün şehit olan yavrularımız boşu boşuna şehit oluyorlar. Kim için? Ne için?.Vatan için mi? Vatanımıza ne olmuş ki? Düşmanlar İzmir’e mi girmiş? Çanakkale’yi mi kuşatmış? Anadolu’nun her bir yanını mı sarmışlar? Hayır bu saranlar yıllar yılı beraber yaşadığımız ama şimdi siyaset uğruna kışkırtılan, dış mihraklardan odaklandırılan, kendi menfaatleri uğruna düşman olarak yetiştirilen kişiler.Yani bu bir savaş değil, bence bu bir katliam. Katliamı yapanlar da hepsi birer maşa. Maşanın ucunu tutanlarda çok iyi biliniyor.

Şimdi size sesleniyorum temiz kalmış siyasetçiler, toplayın etrafınıza hakiki vatanseverleri ki aslında onlar o kadar çoklar ki, bırakın hepiniz partiyi, seçimi, oyu, şüyu, buyu bir kenara…Verin el ele.. Zaman birleşme zamanı. Ne yapmanız lazımsa yapın. Bu güzelim vatanı güllük, gülistanlık yapın. Bakın o zaman göreceksiniz ki bu topraklar hepimize yeter. Ben 76 yaşındayım. İnanın eğer genç olsaydım hiç kimse beni tutamazdı. Şimdi benim yapamadığımı siz yapın ve durdurun bu gidişatı. Çünkü çok içim acıyor…

Sema ADAN

Anahtar Kelimeler:
SilivriSema Adanİsyan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol