Silivri Facebook
banner88

Silivri Erel Spor Kulübünden Trakya Çıkarması

Silivri Erel Spor Kulübünden Trakya Çıkarması

Geçtiğimiz hafta sonu Kırklareli ilinde düzenlenen Trakya Taekwondo Şampiyonasında yarışan Silivri Erel Spor Kulübü 13 kişi ile katıldığı turnuvadan 3 Şampiyonluk 2 Kupa 10 Madalya ile ilçemize döndüler.Yaklaşık 300 sporcu ve 20 Kulübün katıldığı turnuvada en çok madalya sahibi olup madalyaların yanı sıra takım halinde bay ve bayanlarda da 1. olup kupa ile ödüllendirildiler.

Boş geçmeyen bir 2017 sezonu geçiren kulüp ocak ayından bu yana önemli turnuvalardan 45 madalya sahibi oldu. Bünyesinde AVRUPA TÜRKİYE MARMARA TRAKYA İSTANBUL dereceleri barındıran kulüp attıkları her adımda parmak ısırtıyor. Kulüp Antrenörü Ahmet AKPINAR 'Silivriye en çok başarı getiren sayılı kulüpler arasında olmak bize azim veriyor.Yönetim kadromuzdan en küçük yaştaki sporcumuza kadar tamamen aile bağıyla bağladığımız kulübümüzü dinç tutabilmek için sürekli aktiviteler gerçekleştiriyoruz sonrasında ise elimizden geldiğince sporcularımızı gerek sizlerin sayesinde gazetelerinizde gerekse kendi sosyal hesaplarımızdan onure etmeye çalışıyoruz.Boş geçmediğimiz bir 2017 ve boş geçmeyeceğimiz geriye kalan bir 2017 bizi bekliyor.Diriliş diye bahsettiğimiz 2017 de sistemleri oturtup gelecek sene Avrupa ve dünya şampiyonalarında yarışmalara devam etmeyi planlıyoruz. Bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Silivrimize teşekkürü borç biliriz.' Dedi.

 Şu sıralar yolda olan kulüp 6-8 Temmuz tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına iddialı bir şekilde katılıp ilçemizi temsil edecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol