Silivri Facebook
banner88

TÜM ÖĞRENCİLER SEÇİM HEYECANI YAŞIYOR

Geçtiğimiz hafta Silivri Hasan Özvarnalı İlkokulu da bu heyecanı yaşayan okullarımızdan. Ön eleme ile çıkarılan adayların kıyasıya rekabetle dolu 1 haftalık kampanyaları renkli sahnelere vesile oldu.

Okul Müdürü Tuğba Seymen:
"Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlananan bu proje kapsamında biz de seçim kurulu, sandık görevlisi gibi bir seçimin tüm organlarını oluşturarak 12 adayla seçimin tüm heyecanını yaşadık. Tüm aday ve seçmen çocuklarımızı katılımlarından dolayı tebrik ediyorum. Kazanan tüm çocuklarımız ve geleceğimiz olmuştur." dedi.

 
En fazla oy alarak öğrenci temsilciliğini kazanan GÖKSU SİVRİ:
“4. sınıf öğrencisiyim. Arkadaşlarımı temsil edeceğim için çok heyecanlı ve mutluyum. Tüm arkadaşlarıma seçime katıldıkları için teşekkür ederim. Bana oy veren ve destekleyen arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Şimdiki hedefim öncelikle ilçe ve ardından il meclis başkanlığını da alıp TBMM'de Türkiye Öğrenci Meclisinde Silivri'yi ve İstanbul'u başarıyla temsil etmektir." dedi.

 

 


Seçmen Öğrencilerle yaptığımız görüşmede;
“Seçimlerimiz çok güzel ve keyifli geçti. Haklarımıza sahip çıkarak oylarımızı kullandık. Çıkan sonuç okulumuz için çok güzel olacak, seçimi kazanan Göksu arkadaşımızı kutluyoruz” dediler.






 









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol