Silivri Facebook
banner88

İbrahim Kaş Yaparken Göz Çıkardı… ÖZEL VİDEO+YORUM+HABER

İbrahim Kaş Yaparken Göz Çıkardı…

Silivrispor sahasında oynadığı Zonguldak Kömürspor maçında da şeytanın bacağını kıramadı. Silivrispor 0- Zonguldak Kömürspor 1

Maçın ilk cılız atağını Silivrispor yaptı, top avuta gitti. 18. Dakikada Zonguldak Kömürspor, ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. İbrahim Kaş sol tarafta duran rakibi tutsun diye takım arkadaşını öyle bir itekledi ki. Gel sen o arkadaşından futbol bekle. Maçın 28. Dakikasında 30 metreden gelen topa yine İbrahim Kaş, açık kolla müdahale edince penaltıya sebep oldu. Onur Eriş penaltıyı gole çevirerek Zonguldak Kömürspor’u öne geçirdi.

İkinci yarı Silivrispor biraz kıpırdandı ama hücumda çoğalamadı, her atağı kontra atak olarak geri döndü. Teknik Direktör Taşkın Güngör, İbrahim Kaş’a daha fazla dayanamayarak 58. Dakikada dışarı aldı. Maçta Zonguldak Kömürspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Maçtan önce ve maç sırasında Silivrili iki taraftar grubu dostluk mesajları verdi. Zonguldak seyircisi de bu tezahüratlara olumlu destek ile katkı sağladı. İlk yarının sonlarında stat dışına özel bir merdivenli araç ile gelen Silivri Kasaba Taraftar Grubu Başkanı İrfan Bozdağ çıktığı platformdan taraftara üçlü çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol