Silivri Facebook
banner88

İki Murat Attı Çağrı Tuttu...

 İki Murat Attı Çağrı Tuttu...

Silivrispor bugün grup lideri Kızılcabölük ile Silivri Stadında oynadığı çok önemli karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Maça çok hızlı başlayan Silivrispor 7. dakikada Murat Kara'nın plasesi ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 40. dakikasında bu sefer Murat Akçay Silivrispor'un ikinci golünü attı ve devre 2-0 Silivrispor'un galibiyeti ile tamamlandı.

İkinci yarı Kızılcabölük topyekun hücumu düşününce kalesinde 5 gol pozisyonu ile karşılaştı ancak Silivri forvetleri iki-üç metreden topu avuta attı.

79. dakikada Kızılcabölük penaltı kazandı. Günün en başarılı oyuncusu kaleci Çağrı sol tarafına gelen topa müthiş uzandı ve penaltıyı kurtardı.

Bu dakikadan sonra Silivrispor yine bulduğu gol pozisyonlarını harcadı. Tarihi farktan kurtulan Kızılcabölük liderlik koltuğunda iyice huzursuz oldu.

Silivrispor'u taraftarları da yalnız bırakmadı maç boyu takımlarını destekledi. Dikkati çeken bir husus; protokol tribünü Silivrispor'a hizmet etmemiş, sporla alakası olmayan kişilerle dolu olmasıydı. Daha önce sıkı takipte olan protokol kapısı, devre arasında da açık olduğundan giren çıkan belli değildi. Önümüzdeki maçlarda daha dikkatli davranılması gerekir.







Anahtar Kelimeler:
Silivrisporkızlcabölük

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol