Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Finale Kaldı…

Silivrispor Finale Kaldı…

Play-Off maçlarının devamında güçlü rakibi Manisa Büyük Şehir Belediyespor’u her iki açta da yenen Silivrispor’un finaldeki rakibi Tokat temsilcisi Erbaaspor oldu.

Maça Silivrispor hızlı başladı. Maçın daha ilk dakikalarında Manisa kalesinde etkili olan Silivrili oyuncular aradıkları golü bir türlü ilk yarıda bulamadılar. İlk yarıdaki en önemli pozisyon rakibi ile havada çarpışan Gökhan Payal yere düştüğünde kalkamadı. Dilini yutan Gökhan saha içinde yapılan müdahalenin ardından ambülans ile hastaneye kaldırıldı. 44 dakikada arka direğe yapılan ortayı iyi takip eden Güray Kula durumu Silivri lehine 1-0 yaptı. İlk yarı 1-0 Silivrispor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

 İkinci yarı ev sahibi takım Silivri hızlı başladı. Maçın 62.dakikasında Manisa takımı penaltı atışı kazandı. Manisa adına kazanılan bu penaltı atışını Olcay kullandı. Olcay’ın kullandığı penaltı atışında iyi yer tutan Silivri kalecisi Cihan bu atışı kurtardı. Müsabaka bu skorla tamamlandı.

 Bu skorun ardından Erbaa-Çatalca maçının sonucu beklenmeye başlandı. Normal süresi 1-0 Erbaa’nın üstünlüğü ile tamamlanan maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarından Tokat temsilcisi Erbaaspor ikinci golünü buldu ve durum 2-0 olunca finalde Silivrispor’un rakibi Erbaaspor oldu. Final maçı 27 Mayıs 2017 tarihinde federasyonun belirleyeceği statta oynanacak.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol