Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Lider Erzurumspor'u Devirdi...
 Silivrispor Lider Erzurumspor'u Devirdi...

Bugün Silivri Stadı'nda oynanan Silivrispor-Erzurumspor karşılaşmasında gülen taraf Silivrispor oldu...

Maç durgun bir tempoyla başladı. Maçın ilk ciddi atağı maçın 27. dakikasında Silivrispor'dan geldi. Karşılaşmanın iyilerinden 7 numaralı formasıyla Tolga ceza alanı içinde, arka tarafta bom boş kaldığı pozisyonda vurduğu kafa avuta gitti... Maç orta saha futbolu ile ilk yarı tamamlandı...

İkinci yarı Silivrispor daha istekli başladı. üst üstte pozisyonlardan faydalanamadı. Erzurumspor'un maçı karşı alana yığdığı dakikalarda, 52. dakikada 9 numaralı Serdar kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu avuta attı. Maçın 66. dakikasında bu defa yine kontra atakta 7 numaralı maçın yıldızı Tolga müthiş bir süratle ceza sahasına girdi, kendi vursa gol olabilir,  kaleci kurtarabilir veya avuta gidebilirdi. Sol taraftan ceza sahasına giren Serdar'a pas çıkardı. Serdar'da düzgün bir vuruşla Silivrispor'un golünü filelere gönderdi.

Golden sonra Erzurumspor oyunu Silivrispor alanına yığdı. Doldur boşalt futbol sağlam defansın aşılmasına fayda sağlamadı.

Maç 5 dakika uzatmaya gitti ancak Silivrispor defansı yerinde müdahalelerle gole izin vermedi ve maç Silivrispor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Silivrispor bu galibiyetle Erzurumspor'u liderlikten etti hem de ilerisi için ümit verdi.

Maçı özel helikopteri ile gelen Ali Ağaoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve önceki Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan izledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol