Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Manisa’dan Puanla Dönüyor…

Silivrispor Manisa’dan Puanla Dönüyor…

Silivrispor  Manisa BBSK ile Manisa’da oynadığı önemli maçta 1-1 berabere kalarak play of şansını devam ettirdi…

Maç dengeli bir şekilde başladı, her iki takımın da puan ya da puanlar alması durumunda puan cetvelinde yerleri üç sıra birden değişecekti. Manisa yenseydi Silivrispor’un üstüne çıkacaktı.

Böyle stresli bir maçta 37. Dakikada İsmail Düzgün topu kaleciye teslim etti. Hemen ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Yunus Yaşar’ın çektiği şut yakın direğin yanından avuta gitti. İlk yarının son dakikasında yine İsmail Düzgün kaleciyle karşı karşıyayken topu avuta attı. ilk yarı 0-0 bitti. Maçın 55. Dakikasında Özgür arkasındaki adamı kaçırınca Furkan Safi golünü attı Manisaspor 1 Silivrispor 0

Bu golden önce Cihan Topaloğlu mutlak bir golü kurtardı. Manisaspor 79. Dakikada yine gole yaklaştı ve dönen topta Fahri Eren Pamuk sağ tarafta topla buluştu sert ve düzgün bir vuruşla uzak köşeye topu bıraktı. Manisaspor 1- Silivrispor 1

Bu golden sonra her iki takım da galibiyet için atak oynadı ancak başka gol olmadı. Maçın son dakikasında Manisaspor kalecisi Ömer Faruk Karaman ile Silivrispor’dan Gökdeniz Varol kırmızı kart gördü.

Maçın Adamı: Fahri Eren Pamuk… Sadece gol attığı için değil, mücadeleci futbolu ve gol vuruşuyla başarılıydı.

EDİTÖR NOTU: Manisa Mümin Özkasap Stadı’nın açık tribün tarafında tam 68 tane reklam panosu vardı. Silivri Stadı’nda ise 3-5 taneyi geçmez. Kulübe büyük paralar vermeyi bir tarafa bırakın, yüzlerce inşaat firması ve binlerce esnaf var, Silivrispor Kulübü’ne müracaat edip makul fiyatlarla reklam verseniz olmaz mı?

Anahtar Kelimeler:
SilivrisporManisa BBSK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol