Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Nilüfer Kopardı...

Silivrispor Nilüfer Kopardı...

Dün Silivri Stadı'nda oynanan Silivrispor Bursa Nilüferspor maçı 2-1 Silivrispor'un galibiyetiyle sonuçlandı...

Maça hızlı başlayan Silivrispor 17. dakikada Murat Kara'nın attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda 49. dakikada Nilüferspor Mustafa Sevim'in attığı golle beraberliği sağladı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın son dakikasında Silivrispor penaltı kazandı. 90. dakikada Yunus Yaşar düzgün bir vuruşla maçın sonucunu ilan etti Silivrispor 2-Bursa Nilüferspor 1. Bu penaltı belki de Silivrispor'un kümede kalması yolunda kader golü olacak.

Bu sonuçla Silivrispor gurubunun düşme hattından uzaklaşarak 37 puanla 11. sırada yer aldı ve rahat bir nefes aldı. Alt sıradaki takımlarla aradaki fark 3-4 puana çıktı.

Gözle görülür yükselen bir form grafiği olan Silivrispor, 6 Nisan günü lider Erzurumspor deplasmanına gidecek, 10 Nisanda kendi sahasında Düzyurtspor ile 17 Nisan günü Arsinspor ile deplasmanda ve son maçını yine kendi sahasında Maltepespor ile oynayacak.

Silivrispor'un kendi sahasında oynadığı son maçlarda seyirci desteğini arkasına alması ve futbolcuların hırslı ve maçlara asılmaları; artık düşme hattından uzaklaşması için önemli bir avantaj olarak ortaya çıkıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol