Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko; “ Amacımız Silivrispor’umuzu 2. Lige Çıkarmak”  

Ümit Kalko; “ Amacımız Silivrispor’umuzu 2. Lige Çıkarmak”  

  Son günlerde Sosyal Medya da çıkan asılsız dedikodular ve akabinde Silivrispor’un başarısının gölgelenme çabası içinde olanlara Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko net bir cevapla birlik  beraberlik içinde 2.Lige çıkalım mesajları verdi.

     Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, son zamanlar da mesnetsiz açıklamalarla gündeme gelinmesi ve asfaltla kaplı 2.Lig yolumuzun taşlı tarlaya çevrilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek İlçedeki tüm Protokolü ve STK’ları desteğe davet etti. Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yaptığı açıklamasında; Her ne kadar “ırkçı ve tehditkar” açıklamalara ve sonrasında yaptığı “sözde” özür açıklamasıyla da hatasına ısrarla devam eden malum Meclis Üyesi ve onun gibi düşünenlere rağmen tek amacımız, Silivrispor’umuzun daha iyi noktalara gelmesidir. İşte bu güzel niyetle, Sporun barış ve kardeşlik olduğu gerçekliğinden hareketle Silivrispor’umuzu 2.Lige çıkarana kadar Şahsıma ve Yönetim Kuruluma yapılacak tüm haksız eleştirilere ve haksız ithamlara karşı “mümkün mertebe” cevap vermeme kararı aldık. Artık biliyoruz ki suyun üstünde bile yürüsek, ”çünkü yüzme bilmiyor” diyenler her daim olacaktır.

     Amacımız, kardeşçe yeni dönemde Silivrispor’umuzu 2.Lige çıkarmaktır. Bu uğurda da çalışmalarımız devam edecektir. Herkesin bu kutlu yolda yanımızda olmasını, Belediye Başkanının, Kaymakamımızın, tüm İlçe Protokolümüzün el ele, kol kola, omuz omuza onlarla maçı birlikte seyretmemizi ve maçlar bitene kadar da suni gündemler yaratılmamasını istiyorum. Burada hizmet etmiş kim varsa bir bütünlük içinde, kenetlenerek 2.Lig yolunda gerçek kardeşliğimizi sergilemek istiyoruz. Yolumuz 2.Lig , yılmadan ,yorulmadan hedefe emin adımlarla Yönetim Kurulunda ki dostlarımla hep beraber yürüyebiliriz .Derincespor maçında aldığımız galibiyeti tüm Silivrili Hemşerilerime armağan ediyorum. Yaşasın Silivri, yaşasın Silivrililer, yaşasın kendini Silivrili hissedenler ve yaşasın Silivrispor !

Ümit KALKO

Silivrispor Kulüp Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol