Silivri Facebook
banner88

Ümit KALKO Futbolcuların Teri Soğumadan 500.000 TL Prim Dağıtacak...

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko devre arası yaptığı basın açıklamasında şampiyonluğun primini 500 bin TL olarak açıklamıştı ve hafta sonu oynanacak olan maça yanında 500 bin TL ile gidecek ve soyunma odasında bu parayı dağıtacak.

Hafta sonu Tokat temsilcisi Erbaaspor ile yapacağı final maçı öncesinde Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yanında devre arası söz verdiği 500 bin TL ile prim ile Ankara’ya ayak basacak. Devam eden ligin devre arasında yaptığı basın açıklamasında şampiyonluk primini 500 bin TL olarak açıklayan Başkan Kalko, Ankara’ya para ile gidiyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak final maçında oyuncularına dağıtmak için cebinde para ile yola çıkacak olan Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko maçın bitiş düdüğü ile birlikte oyuncularının terleri soğumadan hak edilen paranın dağıtımını bizzat kendisi yapacak.

Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kalko; “Bu zamana kadar ne söz verildiyse hepsi bir bir yerine getirildi. Şimdi son sözü oyuncularım söyleyecek ve ilçemize hak ettiği o kupayı getirecekler. Bunun için devre arasında yaptığım açıklamayı da unutmuş değilim. Söz verdiğim şampiyonluk primi olan 500 bin TL’yi, 19 Mayıs Stadı’nın soyunma odasında dağıtımını bizzat ben yapacağım. Yolumuz açık, gazamız mübarek olsun. İnandık ve bu inancın sonunda da kutlu zafer var, kutlu zafere inananlarla birlikte o kupa Silivri’ye gelecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol