Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko; " O Kupa Bizim Olacak"

Silivrispor’un resmi taraftar grubu Kasaba ile birlikte hareket eden ve takımı amatörden profesyonel lige çıkaran Genç Fenerbahçe Taraftar Gurubuna bir katkı da Ankaragücü taraftar grubu olan Gecekondu da Silivrispor’un yanında olacak.

Bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun girişimleri ile yapılan ikili görüşmeler neticesinde kesinleşen destekler bir bir açıklanıyor. Buna göre Cumartesi günü Ankara, 19 Mayıs Stadı’nda yapılacak olan Silivrispor-Erbaa 2. Lige çıkma eleme maçı için ilk olarak Genç Fenerbahçe Taraftarları kesinleştirildi. Fenerbahçelilerin ardından Başkan Ümit Kalko’nun kişisel çabaları neticesinde Ankaragücü’nün büyük taraftar grubu olan Gecekondu da statta Silivrispor’u destekleyecek.

ÜÇ BÜYÜK TARAFTAR GRUBU SİLİVRİ İÇİN TEZAHÜRAT YAPACAK

Kasaba, Genç Fenerbahçeliler ve Ankaragücü Gecekondu grupları birlikte tarihi bir zafere imza atacaklar. Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko; “Artık son düzlükteyiz. Önümüzdeki son maçımızı kazanıp o kupayı Ankara’dan, Silivri’ye getireceğiz. Son günlerde üzerimizde biriken stresi ilçeye getireceğimiz kupa ile atacağız. Bizim için tarihi öneme sahip olan bu maçta bizlerin yanında olacak olan taraftar grupları ile zoru kolaya çevireceğiz. Öncelikle bizim her daim yanımızda olan kendi büyük taraftar grubumuz Kasaba, sonrasında Genç Fenerbahçeliler Grubu ve son olarak da Ankara’nın en büyük taraftar grubu olan Ankaragücü takımının taraftarları Gecekondu da bizlerin yanında olacaklarını açıkladılar. Bu bir gururdur. Bizleri destekleyecek olan tüm taraftar gruplarına şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Bu zorlu yolda kutlu bir zafere hep birlikte imzamızı atacağız. O kupa bizim olacak, o kupa Silivri’nin olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

KÖFTELER BAŞKAN KALKO’DAN

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko maça gelecek olan tüm taraftarlar için yiyecek ve içeceklerin de hazırlandığını duyurdu. Kalko açıklamasında; “Bu tarihi maç için onlarca kilometrelik yolu gelen sevenlerimiz için statta köfte ekmek ve ayranlarımız da hazır olacak. Bunlar için de kesinlikle bir ücret talep edilmeyecek. Oruç tutan kardeşlerimiz için de ayrı bir çalışmamız devam ediyor. Bununla ilgili gerekli çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. Son nokta koyulduğunda bu durum da halkımız ile paylaşılacaktır. Son düzlükteyiz ve bu son düzlükte bizimle birlikte heyecanlananlardan Allah razı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ümit KalkoSilivrisporKupa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol