Silivri Facebook
banner88

Bayramlar, Kutlamalar. Hepbirlikte...
 
Toplum tahammülsüzlüğe doğru hızla ilerliyor. Halbuki bizim öyle güzel değerlerimiz var, öyle anlamlı günlerimiz var ki, işte bunlardan biri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı…
 
Bu bayramı kutlarken Atamız şu mesajı vermişti:
“KÜÇÜK HANIMLAR, KÜÇÜK BEYLER! SİZLER HEPİNİZ GELECEĞİN BİR GÜLÜ, YILDIZI, BİR MUTLULUK PARILTISISINIZ! MEMLEKETİ ASIL AYDINLIĞA BOĞACAK SİZSİNİZ. KENDİNİZİN NE KADAR MÜHİM, KIYMETLİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNEREK ONA GÖRE ÇALIŞINIZ. SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ.’’
 
Bugün binlerce Silivri’li  bu mutlu günü hep birlikte kutlayacağız… Niye bu konuya değindim  biliyor musunuz?
 
Daha önce, kutlamalar erkeklere mi özgü? Diye sormuştum ve çok olumlu yaklaşımlar almıştım. Özellikle bayanlarımız  geleceğiz, tüm kutlamalarda Atamızın huzurunda olacağız diye söz verdiler. Sadece bugün değil, bundan sonraki bayram ve kutlamalarda da gençlerimizi ve bayanlarımızı Atatürk Meydanın da görmek en büyük mutluluğumuz olmalı. İnanın o kadar huzur buluyorum ki, Atamıza saygı duruşunda bulunurken ve gençleri, bayanları gördüğümde.
 
Yazıma başlarken, manevi değerlerimizden, Türk Milletinin hoş görüşünden söz ettim, ister iktidar, isterse muhalefet olsun hoş görü ve birlik mesajları vermek gerekli diye düşünüyorum.
 
Bunun en güzel örneğini de Yasemin ve Can Dağaşan’ın düğünlerinde gördüm…
 
Bir büyük masada Hüseyin Turan ve Bahar Turan, Metin Karakaş, Namık ve Özlem Öndeş, Tülay ve Yavuz Kaynarca, İnci Aydar ve eşi, Faruk Can, Muharrem Aydoğan, Hüseyin Noyan, Rauf Berktaş, Mehmet Çaylak, Halit Girgin, Osman Turan birlikte oturuyorlardı.
 
İşte! Mutlu günlerde olduğu gibi her zaman bu mesajları halkımıza vermek lazım diye düşünüyorum. Kısır çekişmelerin kimseye faydası olmaz. Bu halk yıllarca acısını çekmedi mi? Kimse bunlardan ders almadı mı? Bu tablolar artarak devam etsin.
 
Sevgilerimle.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol