Silivri Facebook
banner88

Bedel'den Gençlere Çağrı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Beyzat Bedel, dün yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Silivrili gençleri CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet eden Bedel, açıklamasında önümüzdeki Pazar Günü saat 17.30’da parti binasında yapılacak genişletilmiş örgüt toplantısının da duyurusunu yaparak, Silivrili tüm gençleri davet etti.
 
CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Beyzat Bedel’in yapmış olduğu yazılı basın açıklaması şu şekilde; 
 
 “Türkiye’nin ekonomik krize sürüklendiği, siyasetin çürüdüğü, adaletsizliğin kol gezdiği bir ortamda; ayrıca 23 Temmuz seçimlerinin ortaya koyduğu manzara, gençlerin siyasette tercihlerinin netleştiğini ve ortak adresin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu göstermiştir. Şuan ki Hükümet, Laik devlet yapısının tüm kurumlarıyla ters düşmüş, halkın birlikteliğini yok sayarak bölücülüğe yol açmış, ülkenin tüm kamu alanlarına yandaşlarını yerleştirmiş ve tüm kamu iktisadi teşekküllerini yabancı ve yerli sermaye yandaşlarına teslim etmiştir. Ülkemizi, Cumhuriyetimizi, Laik ve sosyal hukuk devletimizi; sıradan bir azınlığa ve onun diktasına bırakmamak için birlikte olma zamanıdır.
 
Ülkemizin ve gençliğimizin içinden geçtiği bu zor süreçte, Cumhuriyet Halk Partisi kadroları bugün için destek, gelecek için umut olmaktadır.
 
CHP Silivri Gençlik Kolları olarak bizim en temel görevimiz ise; siyasetten uzaklaştırılmış, Türkiye’nin bugününe küsmüş, yarınını umursamaz olmuş, ilişkilerini bireysel temeller üzerine kurmuş gençliğe, toplum için toplu halde çalışmanın aydınlanma yolundaki en önemli adım olduğunu hatırlatmaktır.
 
Türkiye siyaseti, artık gençlerin etkisi altına girmeye başlamıştır. Geleceğimize yön vermek iddiasındaki dostlarımızı, Gençlik Kolları ailesine katıp hep birlikte geleceğin kadrolarını oluşturuyoruz. Bu, bütün Türkiye’yi etkisi altına aldığında, sorunlar ne kadar ağır olursa olsun çözülecektir.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları; toplumsal dönüşümün tek meşru ve kullanılabilir aracı olarak siyaset kurumunu görmektedir. Örgütlü yapımız, tarihsel sorumluluğumuz ve Altı Ok felsefesinin sağlam temelleri ile M. Kemal ve Kuvay-i Milliyeciler den devraldığımız vatanımızı kutsal bir emanet olarak korumaktadır ve koruyacaktır.
 
Bu ülkeyi kuran bir partinin Gençlik Kolları olarak geleceğin siyasetini oluşturmak için çıktığımız bu uzun yürüyüşte sizleri, çevrenizdeki tüm genç arkadaşlarınızı Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Çatısına davet ediyorum.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol