Silivri Facebook
banner88

CHP'de Şok İstifa
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
CHP’de, yönetim kurulu asil üyesi Saim Aksu’nun kongreden sonra çok kısa bir süreçte görevinden istifa etmesi kafaları karıştırdı.
 
Gerçekleşen kongrede, verilen birlik ve beraberlik mesajlarının ardından Saim Aksu’nun istifasına yönelik çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmaya başlandı. İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Saim Aksu’nun istifasına “ 15-20 gün önceden kendisi işlerinin yoğunluğunu bana ifade etmişti. Şu an gerçekleşen istifasının gerekçesi olarak da, işlerinin yoğunluğunu tarafımıza iletti” şeklinde bir açıklama getirirken, siyasi çevrelerde farklı yorumlar yapılmakta.
 
Özellikle Saim Aksu’nun, Selami Değirmenci tarafından önerilen isimlerden biri olduğuna dikkat çekilirken, bu istifanın verilen birlik ve beraberlik mesajları ile örtüşmemesinin, CHP’nin ileriki günlerde yaşayacağı muhtemel sıkıntıların, emaresi olarak yorumlandı.Kamuoyunda dolaşan bir iddia da, Saim Aksu’nun inşaat işiyle uğraştığı, yerel yönetim tarafından inşaatlarına ruhsat verilmemesi ve çeşitli şekillerde yapılan tehditler neticesinde CHP’den istifaya zorlandığı şeklinde. 
 
Saim Aksu’nun istifasıyla boşalan göreve Ali Çetin Uzun getirildi. CHP’de gerçekleşen istifanın ardından şekillenen yönetim kadrosu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu.
 
CHP SİLİVRİ İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

GÖREVİ

ADI

SOYADI

İLÇE BŞK.

ABDULLAH

YILDIRIM

SEKRETER

SUNA

GÖÇENGİL

SAYMAN

ŞERİF

SEZEN

EĞİTİM SKT.

CEYLAN

ÖNDÜL

ÜYE

FEVZİ

ARSLAN

ÜYE

SADIK

DURAN

ÜYE

EROL

BABACAN

ÜYE

YAKUP

GÜREŞ

 ÜYE

ŞABAN

KARAGÖZ

ÜYE

H.AYFER

KÖYLÜ

ÜYE

ALİ ÇETİN

UZUN

YEDEK

RAMAZAN

ÖZTÜRK

YEDEK

A.CELAL

YARDIMCI

YEDEK

UĞUR KADİR

BAZAN

 
Tolga Emek
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol