Silivri Facebook
banner88

Demokrat Parti'de Soydaş Dönemi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Demokrat Parti’de genel başkanlığa Süleyman Soylu’nun seçilmesinin ardından parti teşkilatlarında yaşanan değişimlerden Silivri ilçe teşkilatı da nasibini aldı. Seçimler sonrası Demokrat Parti Silivri  İlçe Başkanlığından istifa eden  Sabahattin Gürses’in yerine Teoman Soydaş’ın başkanlığında yeni bir ilçe teşkilatı atandı.
 
Soydaş’ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde DYP’nin eski ağır toplarından İbrahim Çalışkan, Mustafa Sönmez, Dilek Sütırmak , Şeref Elmas, Halide Avlu ve Ali Taşkın gibi isimler yer alırken,daha önce partide görev almayan Metin Erkan, Mustafa Öztürk  ve beldelerden 4 isim daha yer aldı.
 
DYP Silivri eski İlçe Başkanı Bekir Yetkin’in  sorumlu olduğu Silivri ilçesinde Demokrat Parti’de yapılan atamalar Yetkin’e yakın isimlerden oluştuğu gözlendi. Uzun bir süreden beri onaylanması beklenen listenin hafta başı onaylanıp geldiği, bu gün saat 19.00 da Demokrat Parti ilçe binasında yapılan basın açıklaması ile yeni yönetimin kamuoyuna tanıtılacağı bildirildi.
 
Yeni atama ile ilgili görüşme talebinde bulunduğumuz  Teoman Soydaş konu hakkında bilgi vermekten kaçınırken  fotoğraf çekilmesine de izin vermeyerek önümüzdeki günlerde yapılacak olan açıklama ile yönetim kurulu ile benim fotoğraflarımızı bol bol çekersiniz dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol