Silivri Facebook
banner88

DP Kadın Kolları Seçime Hazırlanıyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Uzun bir süre kapalı kalan Demokrat Parti İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz haftalarda yapılan teşkilat toplantısıyla yeniden harekete geçmiş ve yeni yönetim kadrosuyla siyasete hızlı bir giriş yapmıştı.
 
DP İlçe Kadın Kolları, her hafta yapılan teşkilat toplantılarından birini dün gerçekleştirdi. Belde ve köylerden de katılımın olduğu toplantıda, ilçe kadın kolu başkanının seçimi konusunda gündem oluşturuldu.
 
Toplantı, DP İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Basın ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Sütırmak önderliğinde gerçekleşti. Partinin yeni yeni teşkilatlandığını söyleyen Sütırmak “İlk etapta yapmamız gereken tek şey, kadın kolu başkanımızı seçmektir.
 
Her ne kadar hepimiz başkanız, hepimiz aynı derecede söz sahibiyiz desek de bir topluluğun başı olması gerekiyor. Şuanda ilk işimiz bu olmalı. En geç 2- 3 hafta içerisinde kadın kolu başkanımızı seçeceğiz. Seçmiş olabilmek için değil amacımızı ve işini iyi yapabilmek için Kadın Kolları Başkanı seçmeliyiz” şeklinde konuştu.
 
“Soylu’nun kitleleri sürükleyeceğine inanıyorum.”
DP İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Basın ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Sütırmak, Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun hırslı ve sözüne güvenilir bir insan olduğunu belirterek şunları söyledi “Beyaz yürüyüş ile tanıdığımız Süleyman Soylu’ya yardım etmeliyiz. Çok genç olmasına rağmen, verdiği sözleri tutabilen, her dediğine güvenilen, dediklerinin arkasında duran ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen biridir. Bizim amacımız genel başkanımızı halka tanıtmak. Şimdi 4 Nisan’dan itibaren, Çanakkale’den vereceği startla Türkiye gezilerine başlayacak. Soylu’nun, arkasından kitleleri sürükleyeceğine inanıyorum.”
 
DP Kadın Kollarından Çanakkale gezisi
Yapılan toplantıda, Nisan ayının ilk haftalarında partili bayanların Çanakkale gezisi yapacakları duyuruldu. Kadın Kollarının bundan sonra aktif olarak çalışacağı ve ilerleyen günlerde de farklı etkinlikler ve faaliyetler içinde çalışacakları öğrenildi.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol