Silivri Facebook
banner88

Saadet Parti'si Seçim Startını Verdi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
Seçim çalışmalarına start veren Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, dün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan’ın dışında, Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Kadir Tokalı, Seçim İşleri Başkanı Ekrem Aktaş, Mesleki Konular Başkanı Nursel Atlıhan ve Mali İdareden sorumlu Cemil Metin katıldı.
Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan, basın toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
 
“Milli görüş tek çözüm yoludur”
“Bilindiği gibi gün geçtikçe hayat şartları zorlaşıyor. İnsanlarımızın çoğunluğu aş, iş ve geçim derdine düşmüş olup, manevi değerlerimizi bir kenara bırakmışlardır. İnsanlarımıza maddi ve manevi değerleri kazandıracak ancak ve ancak, milli görüş projeleri olacaktır.
 
Milli görüş, üçüncü büyük çıkışını yaparak Anadolu’nun ve Trakya’nın dört bir yanında halkla kucaklaşıyor. Bizde Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak, mülki amirimiz olan Kaymakamımız Ahmet Mesut Demirkol’u ziyaret ederek, kamu kuruluş ziyaretlerini başlatmış olacağız. Daha sonra, siyasi partileri, muhtarlarımızı, belde ve köylerimizi sırasıyla ziyaret ederek, seçim startımızı vermiş olacağız.
 
Türkiye’nin rol oynayan ülke konumundan çıkarak, rol belirleyen ülke konumuna acilen yükselmesi gerekmektedir. Dünya’da yeni bir sese ihtiyaç vardır ve bu ses Türkiye olmalıdır. Ailen kendi coğrafyasına dönmeli ve yöneliş problemini çözmelidir. Çünkü Türkiye önderliğinde bir İslam dünyasının jeo kültürel ve stratejik üstünlüğü kullanma potansiyeli vardır. Önümüzdeki dönemde hep birlikte milli görüşürün üçüncü büyük çıkışına şahit olacağız.
 
Batının İslam medeniyetini kendine rakip olarak gördüğü için İslam dünyasında kaos oluşturduğunu “Fas’tan, Endonezya’ya kadar en güzel imkanlar ve genç nüfus İslam ülkelerinde vardır. Bu yüzden islamofobiayı ve büyük Ortadoğu projesini (BOP) ürettiler. Bu projeler İslam dünyasını birbirine düşürme projesidir. Dünya’da ciddi bir uygarlık krizi yaşanmaktadır. İnsanlığa demokrasi, barış ve adalet sözlerinin verildiğini ancak bunun gerçekleşmesi bir yana, silahlanmanın ve katliamların arttığı hepimizce malum. Kanın ve gözyaşının olduğu bir dünya istemediğimiz gibi barışı ve huzuru inşa edecek tek çare milli görüş iktidarı ve D 8’lerdir.
 
Hepimizin bildiği gibi 11 ay sonra bir yerel seçim olacaktır. Biz de diyoruz ki, Silivri’mize ve çevresine daha iyi hizmet etmek için, tüm Silivri’yi milli görüşte toplanmaya çağırıyoruz. Çünkü hizmet bizim işimiz. Biz Saadet Partililer, tüm halkımızı yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmak için birlikte çalışmaya davet ediyoruz.
 
“Süt içelim”
Saadet Partisi olarak seçim öncesi dedik ki, kireç suyu içmeyin, süt için ama vatandaş kireç suyunu süt sandı. İçtikten sonra kireç suyu içtiğini anladı. Hiç olmazsa bu yerel seçimde süt içelim de kendimize gelelim. Milli görüşün tek partisi olan Saadet Partisi’nin görüşü ve Saadet Partililer, ülkesi ve milleti için en azami gayretlerini seferber ederek, dört mevsimi bir arada yaşadığımız bu güzelim ülkeyi laik olduğu seviyeye taşıyacaktır. Yerel seçimlerden 6 ay önce Silivri’miz için projeler geliştireceğiz ve seçim öncesi seçmenimize sunacağız. Sadece Büyükşehir’den hizmet beklemeyeceğiz. Büyükşehir ağında olan hizmetleri, Büyükşehir yapar, ilçe belediyesi yetkisinde olan hizmetleri, belediyeyi aldığımız zaman biz yapacağız. Vatandaşımızın her kuruşu onlara hizmet olarak geri dönecektir. Saadet Partisi demek, halkın kendisi demektir.”
 
Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan konuşmasının sonunda içinde bulunduğumuz kutlu doğum haftasını da kutlayarak, “Tüm İslam âlemine, iki cihan saadeti dilerim” dedi.
 
Yapılan basın toplantısının ardından, ilçe teşkilatı Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’u ziyaret ederek, seçim çalışmaları için start vermiş oldu. 
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol