Silivri Facebook
banner88

NİŞAN MI FESTİVAL Mİ? (VİDEO HABER)

Festival Havasında Nişan

Silivri Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi, Yağlı Güreşler Ağası ve Silivri Değirmenköy’ün sevilen ve tanınan İş Adamlarından Gürcan Albayrak Kızı Burcu Albayrak görkemli bir törenle nişanladı.

 Bütün protokolün hazır bulunduğu gecede Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şu anki CHP Silivri İlçe Teşkilatı yönetiminden kimsenin nişan törenine katılmayışı dikkat çekti. CHP Silivri İlçe Teşkilatı sadece çelenk gönderdi.

Nişan Törenine CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Şerif Sezen, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Maşalacı, CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayları Selami Değirmenci ve Abdullah Yıldırım, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, Fenerköy Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Mahalle ve Köy Muhtarları, Silivrispor eski Başkanı İş Adamı Saral Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saral ve birçok İş Adamı ve Davetli katıldı.

Çiftin Nişan kurdelelerini CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve Silivri Kaymakamı Salih Keser kesti. Ayrıca Nişan Töreninde Hasan Yılmaz davetlileri coşturdu. Bizde silivriliyiz.com ailesi olarak mutlu çifte evlilik yolunda attıkları bu adımı kutluyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol