Silivri Facebook
banner88

''AKP Hükümeti Gerçek Yüzünü Gösterdi''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
1 Mayıs İşçi Bayramı’nın ardından yazılı bir basın açıklaması yapan Eğitim- Sen Silivri Temsilciliği, dün Taksim meydanında yaşanan olayları kınadıklarını belirtti. İktidara yüklenen Eğitim Sen Silivri Temsilciliği’nin yapmış olduğu açıklama şu şekilde;
 
“AKP HÜKÜMETİ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
Hemen hemen tüm dünya ülkelerinde (Irak dahil) özgürce kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı, kendisini demokrat ilan eden hatta demokrasi mağdurluğuna oynayan AKP hükümeti tarafından kabusa çevrilmiştir.
 
Sahte demokrat AKP bu tavrı ile 12 Eylül cunta yönetimini mumla aratmıştır. Amaçları sadece bayram kutlamak olan emekçilere olanca hıncı ile saldırmış ve Taksim çevresini adeta savaş alanına çevirmiştir.
 
Emekçi düşmanı AKP’nin bu tavrı onun gerçek yüzünün ne kadar faşizan bir görüntüde olduğunu gün yüzüne çıkarmıştır.
 
Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği üyeleri de AKP hükümetinin 1 Mayıs’ı kutlatmama saldırganlığından nasibini almış, gaz bombası, jop ve basınçlı su saldırısına maruz kalmışlardır.
 
AKP hükümetinin bu faşizan tavrını şiddetle kınarken, bu saldırıların emekçileri yıldırmayacağını, gelecek 1Mayıslarda da Taksim ısrarından asla vazgeçmeyeceğimizi bildiririz.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol