Silivri Facebook
banner88

''Bu Kurs Sayesinde İş Buldum''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu önderliğinde başlatılan Auto- cad teknik çizim kursu, geçtiğimiz aylarda 11 kişiye eğitim vermiş ve kurs sonunda yapılan törende, kursiyerlere sertifikaları verilmişti. Günümüzde birçok meslek dalından öncelikli olarak ihtiyaç duyulan Auto- cad teknik çizim kursu 3 Eylül’de başlayıp, 14 Kasım’da sona ermişti. Kurs sonunda kursiyerlerin birçoğu oda aracılığıyla bir işe yerleştirildi. Kursiyerlerden eğitim süresince hiçbir ücret talep edilmezken, kurs süresince her kursiyere günlük 16 YTL ücret verildi.
 
Kursta kursiyer olarak eğitim alan Hüseyin Taşkıran ve Aytaç Akduman, aldıkları kursun kendilerine büyük katkı sağladığını söyleyerek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Emeği geçenlere teşekkür etmek istediklerini söyleyen Taşkıran ve Akduman şunları söyledi:
 
Taşkıran: “Teknik olarak, birçok yeni bilgiye sahibiz.”
Hüseyin Taşkıran: “Ben Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın düzenlemiş olduğu Auto- cad programında kurs gördüm. Daha sonra kurs bitiminde sertifika almaya hak kazandım. Bu kurs benim için çok faydalı oldu. Ben elektrik bölümü okumuş olmama rağmen, aldığım bu kurs sayesinde SFA Soğutma Sanayi’sinin AR-GE bölümünde iş buldum. Hatta biz kursta, şuan işyerinde kullanmış olduğumuz programdan daha gelişmiş bir program öğrendik. Teknik olarak daha çok bilgiye sahibiz. Bu kursa katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Başta Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu olmak üzere, Auto- cad kursunun açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize iş imkanı sağladığı için SFA Soğutma Sanayi’sine de teşekkürlerimi sunuyorum.”
 
Akduman: “Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”
Aytaç Akduman: “Bende geçtiğimiz Eylül ayında Auto- cad kursu eğitimi gördüm. Kurs bitiminde oda aracılığıyla SFA Soğutma Sanayi’sinde iş buldum. Aslında mobilya bölümü okumuştum ancak bu programı bilmeden çizim yapamıyorsunuz. Daha sonra 1 aylık süre için burada işe başladım. Çalışmalarımızı beğendikleri için, devam etmemizi istediler. Biz kursta Auto- cad’in 2008 programını öğrendiğimiz için, hiç zorluk yaşamıyoruz. Biz gençlere bu şekilde imkanlar yaratıldığı için, başta oda olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol