Silivri Facebook
banner88

CHP'li Gençler Çanakkale'deydi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Dünya tarihini değiştiren cesaretin kahramanlığa dönüştüğü bölge olan Çanakkale’de CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları şehitleri andı. CHP İl Gençlik Kolları’nın organizasyonu ve CHP üçüncü bölge tüm gençlik kollarının katılımıyla düzenlenen Çanakkale gezisine Silivrililerin ilgisi büyük oldu.
 
CHP Silivri Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Silivrili vatandaşlardan oluşan 600 kişilik grup, 21 Mart Cuma 01.30’da Atatürk Anıtı’ndan 12 otobüsle yola çıktı. Cumartesi sabah 07.00’de Çanakkale’ye ulaşan Silivrili kafile Gelibolu, Eceabat, Conk Bayırı’nı ve şehitlikleri gezdi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Pala, Çanakkale’de basın açıklaması yaptı.
 
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine ölmeyi emrettiği Çanakkale, Silivrili kafileyi duygulandırdı. Bölgede her biri ayrı bir kahramanlık örneği yansıtan şehitliklerin ziyareti sırasında Silivrililerin gözleri doldu. Türk askerinin kahramanlığını dünyaya kanıtladığı, vatan toprağının kutsallığının vurgulandığı Çanakkale’de aziz şehitlerin hatıraları önünde bir kez daha saygıyla minnet borcu vurgulandı. Vatan sevgisinin pekiştirildiği Çanakkale Gezisi’nden vatandaşlar oldukça memnun ayrıldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol