Silivri Facebook
banner88

Özvarnalı Bayram Havasında
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 3 gün sürecek bir kutlama programı düzenledi. Sorumlu öğretmenler eşliğinde hazırlanan etkinlikler, dün sabah okul salonunda öğrencilerin sunumlarıyla başladı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapıldı. 23 Nisan Çiçekleri adlı oyun ve 4/A sınıfının koro eşliğinde söylediği marşlar, büyük alkış aldı. Salon etkinlikleri müzik öğretmeni İlhan İnanç şefliğinde müzik sunumuyla devam etti.
 
23 Nisan etkinlikleri yarın da öğrencilerin dans ve halk oyunları sunumlarıyla okul bahçesinde devam edecek. 23 Nisan günü Atatürk Anıtı önünde folklor kulübünün gösterileri olacak.
 
23 Nisan konulu sınıf süsleme etkinliği
23 Nisan Bayramında okul içindeki etkinlikler arasında sınıf süsleme yarışması da vardı. Üç blokta da ayrı ayrı değerlendirilen sınıflar öğrenciler tarafından bayraklarla balonlarla süslendi.
 
A bloktan Mehmet Öçal'ın sınıfı 7/E,
B bloktan Şule Süngü'nün sınıfı 1/C,
C bloktan da Hasan Özkan'ın sınıfı 4/B birinci oldular.
 
Birinci olan sınıflar okula gelen tiyatro ve benzeri gösterilerden birine sınıf olarak ücretsiz girecekler.
 
Avalon’da fotoğraf sergisi
Hasan Özvarnalı öğrencilerinin 23 Nisan Çocuk Bayramı konulu fotoğraf ve resim sergisi dün Avalon Leb-i Derya’da ziyaretçilere açıldı. Sergiye Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş, İlçe Milli Eğitim müdürü Halis İşler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan Yılmaz’da katıldı.
 
Kurdele kesiminden sonra sergiyi gezen Başkan Turan resimleri yapan öğrencilerle konuştu. Sergi sonrası Hasan Özvarnalı Okulu öğretmenleri ve misafirler bahçede yemek yediler.
 
Müge Cesur
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol