Silivri Facebook
banner88

Özvarnalı ilköğretim Okulu Odabaş'ı Ziyaret Etti
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu öğrencileri ve okul aile birliği yöneticileri, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş’a ziyarette bulundu.
 
40 öğrencinin katıldığı ziyarette Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Arslan, Okul Müdür Yardımcısı Nazım Dalgıç, Okul Aile Birliği Başkanı A. Refik Bek, Okul Aile Birliği Yöneticilerinden Jülide Özer, Esma Zorer, Refiye Emiroğlu ile okul öğretmenlerinden Murat İşcan ve Necla Kavlak’da yer aldı.
 
Öğrenciler, emniyet görevlerinin polis gününü karanfil vererek kutladılar. Tüm emniyet binasını dolaşan öğrenciler, merak ettikleri soruları sorarak bilgi sahibi oldu. Emniyet görevlileri “Yaptığınız ziyaret ve karanfiller için, sizlere teşekkür ediyoruz. Bizleri çok memnun ettiniz. Polislerden korkmayın. Biz sizin huzurlu ve güvenli yaşamanız için çalışıyoruz.” dediler.
 
Odabaş: “Emniyet binamız, en büyük sıkıntımız”
252 personel ve 22 araçla hizmet verdiklerini söyleyen Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün en büyük sıkıntısının, emniyet binası eksikliği olduğunu söyledi. Park yeri itibariyle de büyük sorunların yaşandığı belirten Odabaş “İnşallah Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 164. kuruluş yıldönümüne yeni binamızda girmek istiyoruz. Silivri Belediyesi’nin Özvarnalı Yem Fabrikası yanında, 576 m2’lik bir arsa üzerine yapılacak yeni emniyet binamızda daha iyi hizmet vereceğimize inanıyoruz.” dedi.
 
Geçen yıllara oranla bu sene suç oranlarında bir azalma olduğunu söyleyen Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş, “İş yerinden yapılan hırsızlarda sene başından bu yana % 18’lik bir azalma oldu. Sadece evden yapılan hırsızlıklarda % 5 oranında bir artış oldu. Onun dışında sene başından bu yana geçen sürede, Silivri’de ciddi bir suç oranı yok. İstanbul merkezle karşılaştırıldığı zaman, 3 aydır iyi gidiyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle bugün saat 10.00’da Silivri Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak. Saat 11.00’da İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında tebrikleri kabul edecek.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol