Silivri Facebook
banner88

Silivri'de ultrAslan farkı!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Kadın, erkek, yaşlı, genç birçok taraftarı aynı çatı altında toplamayı başaran ultrAslan Silivri ekibiyle bir röportaj yaptık. İçtenlikle sorularımızı yanıtlayan ekip, ilk önceliklerinin her şeyden önce dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi.
 
Değişim: UltrAslan Silivri’yi ne amaçla kurdunuz ve hedefleriniz neler?
ultrAslan Silivri: Silivri’deki Galatasaraylıları organize etmek ve bir oluşum içine almak için ultrAslan-Silivri grubunu kurduk. 6- 7 yıldır insanları toplamak ve bu oluşum içine dahil etmek için uğraşmaktayız. Misyonumuz, Silivri’deki Galatasaray taraftarlarını her şeyden önce dostluk ve kardeşlik çerçevesinde aramıza almaktır. Silivri’de parçalanmış haldeki Galatasaray taraftarını bir oluşum içinde toplamak, maçlara ve diğer organizasyonlara SilivriultrAslan adı altında gitmek için uğraşmaktayız. Her şeyden önce ilk önceliğimiz dostluk ve kardeşliktir. Aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızda zaten bunu göreceklerdir. Bize katılmak isteyen Galatasaray’lı kardeşlerimizin bizlerle tanışması yeterlidir. Dediğimiz gibi Galatasaray’ın dışında iyi dostluklar ve güvenilebilir arkadaşlıklar SilivriultrAslan’ın değişilmez bir parçasıdır.
 

 

 
Değişim: Silivri’de ki Galatasaraylılara ne gibi hizmetler veriyorsunuz?
ultrAslan Silivri: 5 yıldan fazla bir süredir Silivri’den maçlara, deplasmanlara gitmekteyiz. Gerek AliSamiYen stadında, gerek deplasmanda, gerek basketbolda, gerekse voleybolda Galatasaray’ımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu işi tamamen çıkarlar doğrultusunda değil sadece Galatasaray aşkıyla yapmaktayız. Bunun en büyük örneği aramızda bulunan orta yaşta insanlardır. Ailesi, işi ve belli bir sorumlulukları olan insanlar bizlerle maçlara hatta deplasmanlara gelmektedirler. Bunun yanında aylık olarak çıkardığımız bir taraftar dergimiz var. Burada yapmış olduğumuz organizasyonlara ve faaliyetlere yer veriyoruz. Sık sık piknikler ve farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz.
 
Değişim: Bu Galatasaray tutkusunu nasıl açıklarsınız?
ultrAslan Silivri: Bu aşkın, ne parayla, ne başarılarla ilgisi vardır. Galatasaray’ın galibiyetinde, mağlubiyetinde hep yanında olduk ve olacağız da. Galatasaray, bir taraftarın yaşaması gereken bütün duyguları yaşattı bize. UEFA Kupası, Süper Kupa ve bu yazıya sığmayacak birçok başarı daha. Bu yüzden diğer taraftarlardan çok farklıyız. Bu tamamen karşılıksız bir sevgi…
 
Değişim: Son olarak Silivri’de ki Galatasaraylılara nasıl bir mesaj göndermek istersiniz?
ultrAslan Silivri: Silivri’deki Galatasaraylıları aramızda görmek istiyoruz. Ne kadar kalabalık olursak, ne kadar organize olursak tribündeki yerimizde sağlam olur. Kendi polarlarımızla, kendi atkılarımızla ve davullarla tribünde takımımızı destekler ve aynı zamanda Silivri’yi de temsil etmiş oluruz.
 
Bunun içinde bizlerle iletişim kurmaları ve tanışmaları yeterlidir. İletişim adreslerimiz ve telefonlarımız web sitemizde, forum sayfamızda ve blog sayfalarımızda mevcuttur. Silivri’deki bütün Galatasaraylıları bekliyoruz.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol