Silivri Facebook
banner88

Başkan Turan, Özvarnalı İO.'da Günaydın Dedi
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
OKULLAR ARALIKSIZ ZİYARET EDİLMEKTE
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, geçtiğimiz eğitim-öğretim yılı içerisinde mart ve nisan aylarında ilçe belediyesi sınırları içindeki tüm okulları gezerek, düzenlenen kahvaltılı toplantılarda, okul yönetimleri ve okul aile birliklerinden istekleri hakkında bilgi almıştı. “Önümüzdeki yıl tekrar buluşalım” diyen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, okulların isteklerini büyük oranda yerine getirdi. İstekler ve yapılanların değerlendirilmesi amacıyla Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri okul ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor.
 
OKUL YÖNETİMLERİ İLE KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bıyık,  Silivri Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar ile birlikte Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nu  ziyaret eden Başkan Turan, haftanın ilk ders zili çalmadan  önce öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu ve ardından öğrencilere seslendi. Daha sonra Okul Yönetimi tarafından hazırlanan kahvaltıya geçen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, kahvaltıda okul yönetimi, öğretmenler ve okul aile birliği ile yapılan ve yapılması istenilen çalışmalar hakkında görüşerek Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’ndan ayrıldı.
 
TURAN: EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulunda çiçekle karşılandı. Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulunda öğrencilere seslenen Başkan Turan “Okul bahçe duvarlarının yapılması ile ilgili Okul Müdürümüz, Milli Eğitim Müdürümüz ve okul Aile Birliğimizin bir talebi olmuştu. Bahçe duvarları yapıldı ve okul şimdi okul hüviyetine kavuşmaya başladı. Sizlerle birlikte olmak çok güzel. Sizlerin eğitimle ilgili istek ve taleplerinizi yerine getirmek çok güzel, bizim birinci vazifemiz. Bu ülkede eğitime yapılan destek ülkemizin yarınına yapılan destektir. Sizlerin daha iyi eğitim yapması için ve öğretmenlerimizin sadece eğitimle ilgili konuları düşünmesi için okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Biz sizleri çok seviyoruz ve sevmeye de devam edeceğiz.” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol