Silivri Facebook
banner88

Kadir Baba Sözünü Tuttu
 
Kaynak : Değişim Gazetesi

Silivri’ye Kadir Topbaş bereketi yağmaya devam ediyor. Silivri Anadolu Sabriye Gümüş Lisesi ‘ne yaptırdığı kapalı spor salonunu ziyaret ettiği sırada Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Aile Birliği Yöneticilerinin  daveti üzerine Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, belediye meclis üyeleri , il genel meclis üyeleri ile birlikte Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş burada öğrencilerin büyük sevgi gösterileri ile karşılaşmıştı.
 
Gördüğü ilgi karşısında oldukça memnun kalan Topbaş burada öğretmen, öğrenci ve velilere hitaben yaptığı konuşmada kendisinden eğitim ve öğretime verdikleri değeri anlattı. Okul Temsilcisinden de okulun ihtiyaçlarını soran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş öğrenci temsilcisin kapalı spor salonu, halı saha ve kantin taleplerini değerlendirdi.
 
Öğrenci temsilcisinin taleplerini olumlu bulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş öğrenci, öğretmen ve velilerin huzurunda kapalıspor salonu ve halı sahayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapacağı sözünü verdi.
 
SÖZ VERDİ TUTTU
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın verdiği sözün takipçisi olan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş İstanbul’da ihaleye çıkarılacak 10 adet kapalıspor salonu içine Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na yaptırılacak olan salonu da aldırmayı başardılar. Haziran ayına  kadar ihalesinin yapılması düşünülen 10 adet kapalıspor salonu içerisin de Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nun da yer alması İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın verdiği sözü yerine getirdiğinin bir göstergesi oldu. 10 adet kapalıspor salonu içerisin de Silivri’den Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu dışında birde Baldöktü İlköğretim Okulu yer alıyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol