Silivri Facebook
banner88

Kiptaş II.Etap'ın Tamamı  75m2

Kaynak : Değişim Gazetesi

Toplam 2000 konutun yapılacağı Kiptaş Konutları, Yeni Mahalle’de  yapılacak.1.Etap Konutlarının planlanan süreden iki ay önce teslim edileceğini açıklayan inşaat firması ve KİPTAŞ Yetkilileri, bu güvenilirlik ile 2. Etap Konutlarının da  büyük talep göreceğini belirttiler. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan yaptığı açıklamada “ cazip ödeme seçenekleri ile Silivri’de yaşayan vatandaşların sosyal konut ihtiyacını karşılamada önemli bir projenin uygulamaya geçirilecek.

KİPTAŞ’IN Silivri’deki 1. Etap Konutları’nın inşaatı Ocak 2007’de başladı ve tamamlanma  aşamasına geldi. Söz verilen süre içinde vatandaşlarımıza teslimatlar yapılacak. 1. Etap konutlarda 75m2 lik dairelere çok sayıda talipli olmuştu. 2. Etap konutlar, 75m2 lik 2000 konutluk bir proje olacak. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olması için cazip ödeme seçeneklerini içeren bir kampanya hazırlanacak. İnanıyorum ki Silivri’deki dar gelirli ailelerimiz, İstanbul’daki dar gelirli ailelerimiz gibi konut sahibi olacak’’ dedi.

Ayrıca Başkan Turan, KİPTAŞ’ın sadece konut üretmediğini, 1. Etap konutlarındaki örneği gibi yaşam alanı oluşturduğunu hatırlatarak “Çevre düzenlemesi, site içinde bulunan sosyal tesisler, alışveriş merkezi, ilköğretim okulu, dini tesisler, çocuk oyun alanları ve ısrarla istediğim, Engelli Kardeşlerimiz için okul projesi de bulunan alanları ile KİPTAŞ’ın örnek şehircilik projelerini ilçemize kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol