Silivri Facebook
banner88

Silivri'de Asfalt ve Yol Çalışmaları Devam Ediyor
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Cezaevi yolunun asfaltlama çalışmaları başlarken, Mimarsinan Mahallesi Uğur Dündar Caddesi de yeni asfaltına kavuşmak üzere. Yırıkçayırı (Harmanlık) Mevkii olarak bilinen 1 Kasım Caddesi ile Mimarsinan Mahallesi’nde Mimarsinan Camisi karşısındaki bazı sokakların da taş döşeme çalışmaları sürerken, alt yapı çalışmaları da hızla sürüyor.
 
TURAN: 2008 YILINDA TOPLAM 150 BİN M² YOL  YAPACAĞIZ
Altyapısı tamamlanan bölgelerde yol çalışmalarının yapıldığını belirten Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Yol çalışması planlaması kapsamında; Mimarsinan Mahallesi’nde  Gökkuşağı Arkası, Ortaçeşme, Halk Ekmek Karşısı, Gardenya Arkası, Klassis Civarı, Cumhuriyet Mahallesi’nde Keltepe-Necip Sarıbekir Lisesi çevresi, Yeni Mahalle’de Yırıkçayır Mevkii (Çalışmalar başladı), Şınıkoğulları Sitesi çevresi, Özkent Sitesi çevresi, Alibey Mahallesi’nde Belediye çevresi dahil 2008 yılında  toplam 150 bin m²2 yol  yapacağız. Altyapısı tamamlanan her yerin yollarını yapıyoruz. Bu yaz Silivri’de yollarla ilgili çok ciddi değişiklikler göreceksiniz. Bütün yolları yapacağız. İnsanlarımız, ayakları hiç bir şekilde kirlenmeden yürüyecekler.
 
Köylerimize ve mahallelerimize spor sahası yapacağız. Mimarsinan Mahallesi Ortaçeşme Mevkii, Gazitepe ve Alipaşa mahallelerimizde spor sahası yapılması ile ilgili ihale hazırlıklarımız devam ediyor. Bu çalışmaları bitireceğiz.” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol