Silivri Facebook
banner88

Topbaş : ''Silivri, İstanbul'un en güçlü ilçesi haline geliyor'' dedi ve Müjdeleri Sıraladı
 
Silivri'ye Bilişim Merkezi yapılacak, Eski Çöplük Kaldırılacak, 3 Okula Kapalı Spor Salonu Yapılacak, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na Kapalı Spor Salonu ve Halı Saha İBB tarafından, kantin Silivri Belediyesi tarafından yapılacak. Topbaş, “Silivri’ye metroyu da getireceğiz. Silivri, İstanbul’un en güçlü ilçesi haline geliyor” dedi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, 11 Mart 2008 Salı günü Silivri’ye gelerek önce Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ni, ardından davet üzerine Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, okullarda öğrencilerin yoğun sevgi seli ile karşılandı.
 
HASAN SABRİYE GÜMÜŞ ANADOLU LİSESİ’NDE BASKETBOL MAÇI İZLEDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi kapısında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı, Eski Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta Belediye Başkanı Tahir Sert, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve öğrenciler tarafından karşılandı.
 
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi’nin Artvin Yöresi folklor gösterisini izleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, daha sonra yapımı İBB tarafından gerçekleştirilen Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerin basketbol maçını izledi. Başkan Topbaş ve beraberindekiler, okulunu biyoloji laboratuarına girerek derse bir süre katıldı.
 
HASAN ÖZVARNALI OKULU İSTEDİ, TOPBAŞ SÖZ VERDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nin ardından davet üzerine Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nu da ziyaret etti. Başkan Topbaş, Okul Başkanı Ebru Akgün’ün okula Kapalı Spor Salonu, Halı Saha ve Kantin isteklerini yerine getirme sözü verdi. Başkan Topbaş, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na Kapalı Spor Salonu ve Halı Saha’nın İBB tarafından, kantinin ise Silivri Belediyesi tarafından yapılacağı sözünü verdi.
 
SİLİVRİ’YE YENİ MÜJDELER
Okullarda öğrencilerin sevgi seli arasında konuşan, yoğun ilgi gören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Silivri Belediyesi’ni de ziyaret etti. Başkan Topbaş, Silivri ziyaretinde yeni müjdeler de verdi:
 
“Silivri’ye Bilişim Merkezi yapılacak.
Eski Çöplük Kaldırılacak.
3 Okula Kapalı Spor Salonu Yapılacak.
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na Kapalı Spor Salonu ve Halı Saha İBB tarafından, kantin Silivri Belediyesi tarafından yapılacak.
Silivri’ye metroyu da getireceğiz.
Silivri, İstanbul’un en güçlü ilçesi haline geliyor”
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol