Silivri Facebook
banner88

Yardım Köprüsü Kuruldu
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediyesi başkanlık makamında Başkan Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karakaş ve Namık Öndeş, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile buluşan Norbert Schwalber ve Celal Özdemir, Silivrili yöneticilerle sohbet etti.
 
Almanya’da özelikle engelliler konusunda sosyal çalışmalara imza atan Başkan Norbert Schwalber ve Celal Özdemir, Silivri’deki eğitimcileri Almanya’ya davet etti.
 
Davet üzerine Silivri Belediyesi’nin organizasyonuyla AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar ve Silivri Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mualla Güler Uysal’ın koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Lions ve Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Tarık Dirik, okul öğretmenleri Murat Önder ve Ayfer Şaban, Almanya Bavyera Königsbrunn kentine gitti.
 
ALMANYA VE TÜRKİYE’DEKİ EĞİTİM SİSTEMLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Almanya Bavyera Königsbrunn Belediye Başkanı Ludwig Fröhlich ve Silivrili olan ATEF (Alman-Türk Dostluğu Vakfı) Başkanı Celal Özdemir, Silivri kafilesinin Almanya’ya ulaştığı gün onurlarına belediye binasında kokteyl düzenledi. Türk  gecesi ile de misafirlerini ağırlayan Başkan Ludwig Fröhlich ve Celal Özdemir, konuklarına şehrin tarihi ve turistik mekanlarını da gezdirdi.
 
Königsbrunn Engelliler Okulu’nu kaldıkları 5 günlük sürede her gün ziyaret eden Silivri kafilesi, bu okuldaki eğitim sistemi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karşılıklı olarak eğitim sistemlerinin anlatıldığı görüşmeler, değerlendirme toplantısı ile sona erdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol