Silivri Facebook
banner88

Kimse Silivrispor'un Üzerinde Olamaz
İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Silivrispor oyuncuları yönetimin aldığı kararı beğenmeyip Kaptan Özgür, Cüneyt ve Atay’dan oluşan bir heyet ile teknik heyete kadro dışı bırakılan üç arkadaşlarının durumları belli olana kadar çalışmaya  çıkmama kararı aldıkları açıkladılar.
Bu karar doğrultusun da da çıkmaları gereken iki çalışmaya da katılmadılar ( Genç oyuncular iki çalışma da da hazır bulundular ).
 
İşte böyle bir hafta geçiren Silivrispor  oyuncuları Cuma günkü ter idmanına çıktıktan sonra Bayrampaşaspor maçına çıktılar. Hafta içende gelişen olaylar sonrasın da  Silivrispor takımı Bayrampaşaspor  karşısına değişik bir oyuncu kadrosu ile çıkmak durumunda kaldı.
Kalede Cüneyt’in yerine Selahattin. Önde Özgür ve Levent’in yerine Yüksel ve Cem, Sol bekte Musa’nın yerine Vahit, Sol kanatta Oğuz’un yerine Seçkin, orta sahada Erkan’ın yerine Görkem  takımdaki yerlerini aldılar. İşte bu değişiklikler ile sahaya çıkan Silivrispor  90 dakika boyunca onurlu bir mücadele verdi. İlk dakikalarda yediği frikik golü sonrası  toparlanan ve rakibinin üzerine giden  Sİlivrispor Serdar ile ile yarıda yüzde yüzlük bir pozisyon , ikinci yarıda ise Oğuz  ve Volkan ile 2 şer net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Yine sayısız pozisyonun çömertçe harcandığı karşılaşmada  Silivrispor kendi kalesinde de ikinci yarıda  2 net gol pozisyonu yaşadı. Cemal’in kaptırdığı top ile Bayrampaşaspor çok net bir gol pozisyonu bulmasına karşın Selahattin iyi bir çıkış yaparak bu pozisyonda gole izin vermedi. Karşılaşmanın son dakikalarında Bayrampaşaspor kalesini adeta abluka altına alan Sİlivrisporlu oyuncular gol atma başarısını gösteremeyince sahadan 1-0 yenik ayrılmak zorunda kaldılar.
Takımda kaptan olarak görev  yapan İlhami inanılmaz arzulu ve istekliydi. Sahada ilk 15 dakika  adeta gezen Fatih ise hayal kırıklığı yaşattı. Kalede Selahattin yediği golde ne kadar hatalıysa çıkardığı gol pozisyonda da o kadar başarılıydı. Genelde iyi oynadı ve kalede güven verdi. İlk kez bir arada oynamalarına karşın Silivrispor defansı önemli bir hata yapmadı. Cemal’in yine topla fazla oynama isteğinden kaynaklanan pozisyon sonrası kazanılan atıştan bulunan gol ve yine Cemal’in son adam olarak kaldığı pozisyon da topu kaptırması ile kaleci Selahattin ile karşı karşıya kalınan pozisyon dışında rakibin çok net gol pozisyonu yoktu. Vahit, Yüksel, Cem ve Fatih’in oyundan alınmasının ardından sağ beke çekilen İlhami çok iyi mücadele ederek kusursuz oynadılar. Görkem ilk kez orta sahanın göbeğinde doksan dakika oynamasına karşın hiç sırıtmadı. Yıllardır bu bölgede Silivrisporda oynuyormuş izlenimi verdi. Fatih’in oyundan çıkarılması ile oyuna giren Serhat’ın  Sİlivrisporun hücum gücüne katkısını görmemek bu oyuncuya da haksızlık olur. İlhami’nin sağ beke çekilip önüne Serhat’ın gelmesi oyuna önemli ölçüde canlılık getirdi. Murat oyuna iyi başlamasına rağmen ilk yarının sonlarına doğru oyundan düştü. Serdar ise yine inanılmazı başararak Serhat’ın yaptığı nefis ortadan gelen topa iyi yükseldi fakat tayming hatası yapınca topu boş kaleye gönderemedi Seçkin’den de bahsetmeden geçemeyeceğim. Yüreği ile oynadı. Çok iyi mücadele etti. Beşiktaşlı  Sarı fırtına Metin Tekin’i andıran bir stili var. Güçlü fakat dağınık. Oynaya oynaya mutlaka kendini geliştirecek ve Silivrispor için büyük kazanç olacaktır.   . İkinci  yarıya  Seçkin , Oğuz değişikliği ile  başladı. Oğuz’un oyuna girmesi ile Silivrispor forveti daha da hareketlendi. Kelimenin tam anlamı ile ikinci yarıda Bayrampaşasporu kendi yarı alanına hapis etti. Fakat Oğuz , Volkan ve Serdar öylesine goller kaçırdılar ki Bayrampaşasporlu taraftarlar maç sonrası resmen bayram yaptı.
Silivrispor lider Bayrampaşasporu  ezmesine rağmen yenemedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bayrampaşaspor maçını kaybettik kaybetmesine fakat hem oyuncu anlamında hem de prestij anlamında Silivrispor kulübünün kazandıkları hiçte yabana atılır cinsten değil. Hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı ve Sİlivrispor kulübünün üzerinde hiçbir gücün bulunmadığı bu maç fazlası ile gösterdi. Bayrampaşaspor maçı öncesinden ve maçtan  kendilerine bir ders çıkaranlar çıkaracak. Çıkarmayanlar mı? Onların Allah yolunu açık etsin. Diyecek başka bir şey yok.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol