Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR'DA KÖTÜ ALIŞKANLIK
Bu güne kadar oynadığı 7 lig maçında sadece kendi evinde yenildiği Bayrampaşaspor karşısında kötü bir futbol oynayan ve pozisyon üretemeyen Silivrispor diğer 6 karşılaşmada oynadığı futbol ile taktir toplarken girdiği sayısız pozisyonuda cömettçe harcayıp rakiplerine puanlar dağıttı
 
Taksimspor karşısında da ilk yarı rüzgara karşı oynamasına  rağmen baskılı bir oyun  sergileyen Silivrispor  ilk 45 dakikada rakip kalede gol bulamazken, kendi kalesinde de hiçbir tehlike yaşamadı. İkinci yarı rüzgarı arkasına alan Silivrispor rakibi karşısında inanılmaz bir baskı kurdu. Sagdan ve soldan getirdikleri toplarla rakip kaleye yüklenen Silivrispor yine çok net pozisyonları  çömertçe harcadı.
 
Taki maçın 70 dakikaların ortalarına kadar. İşte bu dakkada gelişen ani bir kontratakta İlhami sağ kanattan hareketlenen Cem’in önüne harika bir top attı. Cem süratle son çizgiye indikten sonra ön direğe nefis bir orta yaptı, ön direğe hareketlenen Atay şık bir vuruş ile topu ağlara  göndererek Silivrisporu 1-0 öne geçirdi . Gol sonrası Taksimspor iyice dağılınca Silivrispor  forveti rakip kalede Murat, Atay, Oguz ve İlhami ile inanılmaz pozisyonlar bulup gole çeviremediler ve maç 1-0 sona erdi.
 
Bu maç bir kere daha gösterdi ki iyi oynayan ve pozisyona giren takıma değil, puanları gol atan takıma veriyorlar. Silivrispor  Çıksalın ve Gürpınarspor maçlarında önemli hakem hatalarına maruz kaldı. Hatta buna İst. Bayburtspor maçını da dahil edebiliriz. Bu da bize bir başka gerçeği daha göz önüne serdi . Oynanan oyunu gol ile süsleyip hem hakemleri hemde rakipleri yenmek zorundayız.
 
Birde dikkat çeken bir başka konuda takımdaki oyuncuların hakemle çok fazla oynamaları. Eğer buda alışkanlık haline gelirse Silivrisporda her hafta bir oyuncunun atılması kaçınılmaz olur. Bu yüzden Musa , Levent ve  Cemal’in bu konuda dikkatinin çekilmesi gerekiyor. Silivrispor için çok önemli oyuncular  arasında yer bu isimlerin  oyundan atılması ve takımı eksik bırakması takım için büyük kayıp olacak.
 
Silivrispor , Haliç, Batıtrakya, Bağcılar ve Selimiye maçları ile ilk yarıyı kapatacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlar zirvedeki sıralamaya da önemli derecede etkileyecek. Takım olarak rakiplerinden çok üstün olmasına karşın  ligde bir türlü istediği seriyi yakalayamayan Silivrispor için Taksimspor maçı bu serinin başlangıcı olabilir. Şimdi sırada Haliç var.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol