Silivri Facebook
banner88

Yalancı Çoban ve Mustafa Altınkök

En son Selimpaşa’da ki kooperatiflerle ilgili iddialar ile gündeme oturdu. Hatta iddiaları ulusal basında bile çarşaf çarşaf yer buldu. Serpa ile Serpe yi ayıramayıp, belediyelerin kooperatifler dışında hiçbir kuruma yer tahsis edemeyeceğini bile öğrenememiş bir belediye meclis üyesi olarak Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun kendi şöförünün kurduğu bir şirkete arsa tahsis ettiğini ve şoförün bu işten onlarca haksız daire kazandığını iddia etti.

Bu iddialara muhatap olan isimler gerekli açıklamalarını belgeler ile bir basın yolu ile halka duyurdular. Tüm iddialarının yanlış çikmasına karşın bir gün sonra basın toplantısı yapacağını söyleyip herkesi topladı. Tüm basın mensupları ondan konu hakkında bir şeyler söylemesini beklerken o kendince yine yeni iddiaları gündeme getirmeye çalıştı. Tabi ki kimse yutmadı.
İki gündür yine Selimpaşa’da bulunan bir arazi üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yapmayı düşündüğü mülteci kampı konusunu işlemeye başladı. Kendisi gibi Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’na şahsi kini olan birkaç kişiye de bu konu ile ilgili  yazılar yazdırdı. Öylesine net iddialarda bulundu ki insanın bir an inanası gelmiyor da değil.
 
Mülteci kampı için istenilen yer için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis’inde karar alındığını ve bu kararın askıda olduğunu iddia etti. Hatta bu karar için Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun evet oyu kullandığını iddia etti. Bununla kalmayıp daha da ileri giderek 15 aralık 2008 tarihini vererek geçtiğimiz  ay meclisin bu konuda karar aldığını karar alınan parselinde ada ve paftasını verdi.
 
Yazmadan önce biraz araştıralım dedik. İstanbul Büyükşehir’de oy kullanan isimler arasında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Başkanvekili Metin Karakaş’ta vardı. Hadi Yağcıoğlu böyle bir kararı saklamıştı ve hepimizi kandırıyordu. Turan ve Karakaş’ta böyle bir  kararın meclisten geçmediğini söylediler. Hatta dsyanın meclise gelmesinin beklendiğini iddia ettiler. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan daha da ileri giderek “ Mecliste geçmedi ve geçmesine de izin vermeyiz “ diyerek net tavrını koydu. Buna rağmen Selimpaşa Belediye Meclis Üyesi  Mustafa Altınkök iddialarında yine diretmeye devam etti. Sonuç mu ? Sonuç yalancı çobanın hikayesi gibi olacak sanırım. Kooperatifler konusunda faka basan ve iddiaları boşa çıkan Altınkök yine çuvalladı.
 
Onun kalemşörlüğünü yaparak şahsi kinlerini kusmaya devam edenler ise bence daha kötü çuvalladı. Eğer Altınkök’ün ve onun iddiasını çok kabaca gündeme getirip Yağcıoğlu’na saldıran arkadaşların söyledikleri gibi  mülteci kampı meclisten geçmiş ise ben çuvallamayı da peşinen kabul ediyorum. İnsan her şeyi kaybedip kazanabilir fakat saygınlığını asla. Siyaset ve gazetecilik bu kadar ucuz olmamalı.Kimin haklı olduğunu bekleyelim ve görelim bakalım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol