Silivri Facebook
banner88

Cafe clementine...

Araya zaman zaman kopukluklar girse de bunca senedir okul yıllarının o saf ve temiz arkadaşlığı bozulmamış. Bu zamanda böyle arkadaşlıklar o kadar az ki….Biz şanslı azınlıktanız.

Arkadaşlarımızdan bir tanesinin VAN’ı var, şoförle ben gelip sizi alırım dedi, gerçekten okul servisi gibi bizi topladı.

Etiler Mayadrom’da Café Clémentine’de yer ayırtmışlar.

Mekan Levent Penso işletmeciliğinde, son derece hoş dekore edilmiş, yemekler muhteşem, dönüşümlü canlı müzik, o gece İspanyol gecesiydi, fiyatlar da o kaliteye göre son derece makul.

Gündemden yorulup, İstanbul’a yolunuz düşerse tavsiye ederim, kendinize bir hoşluk yapmış olursunuz.

Gelelim 6 kadına.....

6’ımız da yarımız, son iki senede ya annemizi, ya babamızı kaybetmişiz.

Kalanlar da yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç.

Sohbet böyle başlıyor, kendi rahatsızlıklarımızla devam ediyor, sonra çocuklarımız, onların yaşadıkları, aşkları, evlilikleri….daha sonra tabii ki nostalji, gençlik yıllarımız, okul anılarımız, eski sevgililer, kadın-erkek ilişkileri….

Ben boşandım, bir kızım var, bir daha evliliği hiç düşünmedim.

Birimiz iki kez evlendi, ikisi de yürümedi, bir kızı var.

Birimiz 2. evliliğini sürdürüyor, ilkinden iki, ikinciden bir olmak üzere 3 oğlu var, tipik erkek annesi modeli.

Birimiz hiç evlenmedi, çocuğu yok, ancak hala ümitle arayışını sürdürüyor.

Neyse ki, birimiz hala ilk kocası ile evli, bir kızı var yeni evlendi, mutlu ama arkadaşım evliliğini sürdürebilmek adına neredeyse sağlığından oldu, genç yaşında ne badireler atlattı.

Bir diğerimiz, şaka ile karışık bir şikayetle 17 yaşından beri aynı adamla evliyim, gerçi çok iyi bir insan mutluyum ama diyor, bir kızı ve bir oğlu var, oğlu evlenmek üzere ancak ben babaanne olmak niçin henüz hazır değilim diye dert yanıyor, ve genç kalmak adına modern tıptan sonuna kadar yararlanıyor.

Kadehler boşaldıkça kahkahalarımız artıyor, artık hepimiz 20’li yaşlardayız. Meğer ne sırlarımız varmış, hala bilmediğimiz.

Gece öyle keyifli ki bitsin istemiyoruz. Bazı tehlikeli itiraflar başlayacakken hemen konuyu değiştirip, ülkemizin kısır döngüsü olan politikaya geçiyor ve ülke kurtarıyoruz.

Tavsiye ederim, böyle bir gece herkese çok iyi geliyor, doping oluyor.

Tüm ülkem AKP ile yatıp, CHP ile kalkarken, açlık, sefalet, işsizlik almış başını giderken, hemen her evde kredi kartı faciaları yaşanırken, işyerleri kapanıp, ocaklar sönerken, yine de çarkı döndürmek gerek, enseyi karartmamak adına arada kendinizi şımartın, iyi geliyor.

Hoşça kalın, sevgiyle kalın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol