Silivri Facebook
banner88

Bekirli'de Neler Yapıldı Neler Yapılacak?

 IŞIKLAR VE EKİBİ BEKİRLİ’DEYDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında Bekirli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında geçtiğimiz akşam Bekirli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Köy tüzel kişiliklerinin sonlandırılmasının ardından Silivri Belediyesi’ne bağlanan mahallelerde bir yıl boyunca yapılan çalışmaları anlatan Başkan Işıklar, sorun ve eksikleri mahalle sakinleriyle birlikte tespit ediyor. Bekirli Muhtarı Sabri Özer’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim amirleri katıldı.

 

IŞIKLAR: “SİLİVRİ’Yİ KORUYARAK GELİŞTİRECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Bekirli’de yaptığı konuşmasında: “Belediyemize bağlanan köylerle birlikte 220 bin km2 alan oluştu. Bu üç tane Avcılar ediyor. Bu birleşmeden sonra uygulamalarla ilgili her hangi bir mağduriyet var mı onları konuşacağız. Sabri muhtarım bir kardeşim gibi. Biz yedi yıldır uyum içerisinde çalışıyoruz.  O’nun görevi ne ise benimki de aynı. Bizler seçimle geldik, görevimiz sizlere hizmet yapmak. Silivri’nin 39 ilçesinden farklı olarak yönetilmesini, ayrı bir gözle bakılmasını istiyoruz. Silivri’nin özelliği farklılığı. Birçok farklılığı bir arada barındıran tarımı, sanayisi, hizmet sektörleriyle beraber çalışan, işleyen bir sistemimiz var. Bunlar bizim fırsatlarımız. Tarımımızı koruyarak, sanayimizi geliştirerek kalkınmayı sağlayacağız. Silivri’de kırk bin insanımıza iş imkanı yaratan sanayimiz var, tarımımız var. Yeni yeni din ve kültür turizmi canlandırmaya çalışıyoruz, çok mesafe aldık. Bundan emin olun binlerce, milyonlarca insanın gözü kulağı burada olacak. Güzel şeyler oluyor, ışığı gözüken yolu gördük. Gördük ki bu toprakları koruyarak, coğrafyasını, yerin altını, üstünü koruyarak bu ilçeyi geliştirebiliriz” dedi. Yapılan çalışmaları sunum eşliğinde aktaran Başkan Işıklar, hemşerilerine söz vererek talep ve önerileri dinledi.

 

BEKİRLİ MAHALLESİ’NDE 2015 YILINDA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi 2015 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında Bekirli Mahallesi muhtarlık binası çevresinde düzenleme çalışmaları yapıldı. Muhtarlığın anons sistemi yeniden kuruldu. Bekirli Çocuk Parkı yeniden düzenlendi. Mevcut alana kauçuk döşemesi yapılarak yeni oyun grubu takıldı. Basketbol sahası bakımı tamiri ve boyaması yapıldı. Bekirli Camisi iç ve dışında düzenli bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Cami bahçesinde mevsimlik çiçek dikim çalışmaları yapıldı. Mahallede ağaç budama, sulama ve çim biçim çalışmaları da Silivri Belediyesi tarafından yapılmaktadır.

 

2016 YILINDA NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi 2016 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında; Bekirli Mahallesinde meydan düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Alt yapı çalışmalarının tamamlanması beklenmektedir. Muhtarlık hizmet binasına doğalgaz tesisatının yapılması planlanmaktadır. 

Anahtar Kelimeler:
BekirliSilivri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol