Silivri Facebook
banner88

Işıklar "Bol Ve Bereketli Sezon Olsun"

 IŞIKLAR BALIKÇILARA RAST GELE DEDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar balıkçılar ile kahvaltıda buluştu. Gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Işıklar bol ve bereketli bir sezon olmasını diledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Av Yasağının kalkmasının ardından Silivrili balıkçılar ile bir araya geldi. İlçede balıkçılık sektörünün yaşatılması ve Silivrili balıkçıların daha iyi şartlarda çalışmasına yönelik birçok hizmet veren Başkan Işıklar, geçtiğimiz yıllarda Silivri Belediyesi Balıkçılar Çarşısı’nı hizmete açmıştı. İlçede çekim merkezi oluşturan bu hizmetin sonrasında balıkçıların talebi üzerine Buz Üretim Makinesi alarak Silivri Balıkçılar Kooperatifi’nin kullanımına tahsis eden Işıklar, Silivri’nin simgelerinden biri haline gelen Balıkçı Heykeli’nin ardından, kooperatife yönetim binası yaparak açılışını gerçekleştirmişti.

 

IŞIKLAR: “BALIKÇILIĞIN DAHA DA GELİŞMESİNİ İSTİYORUZ”

Balıkçılar Çarşısı’nda gerçekleşen kahvaltıda, esnafla sohbet ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Işıklar: “Bu Allah vergisi zenginliğimizin ilçemizde sektör olarak daha da gelişmesini istiyoruz” diyerek, yasağın kalkması ile açılan balık sezonunun bereketli olmasını diledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol