Silivri Facebook
banner88

Motosiklet Kulübünden Örnek Davranış...

 MOTOSİKLET KULÜBÜNDEN ÖRNEK YARDIM
Motosiklet tutkunlarının buluştuğu Silivri Motosiklet Kulübü, Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazasına bağışta bulundu.

Silivri Motosiklet Kulübü, ihtiyaç sahiplerinin ayakkabıdan monta, oyuncaktan çoraba ve gelinliğe kadar birçok eşyayı alışveriş yapar gibi dolaşarak, hiçbir ücret ödemeden aldığı Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası’na bağışta bulundu. Kulüp Başkanı Yasin Elmas ve Kulüp Üyesi Özkan Kandemir’in girişimleri ile gerçekleştirilen organizasyonda toplanan giysileri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu teslim aldı. Programa motosikletleriyle katılan kulüp üyeleri, bağış için topladıkları giysileri hep birlikte elden ele taşıdı. Gerçekleşen organizasyona Kadına Şiddete Hayır temasıyla motosikletiyle Türkiye turu yapan, özel eğitimci Gülşah Merve Yüksel, Altın Elbiseli Adam olarak bilinen Barkın Bayoğlu’nu temsilen Berhan Soylu ve Motosiklet Sihirbazı olarak tanınan İsa Yazıcı da katıldı.

 

SİZ DE BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ        

7 Ekim 2015 tarihinden bu yana, Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi içerisinde hizmet veren Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası,  bugüne kadar 677 hanede yaşayan, toplam 1099 kişiye, 2773 parça kıyafet yardımında bulundu. İhtiyaç sahiplerinin ayakkabıdan monta, oyuncaktan çoraba ve gelinliğe kadar birçok eşyayı alışveriş yapar gibi dolaşarak, hiçbir ücret ödemeden alabildiği Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası, hafta içi her gün 14.00- 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol